Bu sistem gayet güzel olmuş ancak psu biraz abartı kaçmış sanki o sisteme vs650 yetmezmi?Eki Görüntüle 390956
Önceki arkadaşımızı örnek alarak topladım. PSU'dan ve B350/X370 serisi alarak anakarttan kısılabilir. HDD olmadığı veri depolama konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz. NVMe SSD düşünüyordum ama büyük oranda oyun amaçlı düşünüyorsanız gerekli değil. (=
Size tavsiyem konuyu yazın gideceğiniz zaman açmanız çünkü çıkacak yeni modeller varYazın Amerika’ya gideceğim. Gitmişken bilgisayarıda ordan alayım dedim. Bütçem 1200 dolar tavsiyenizi bekliyorum.
Orda yazan promosyonları nasıl alıyoruz sepete ekliyorum normal fiyatı.Bu ayarlarda bir sistemi oynamalar yaparak alabilirsiniz.PC Builder - AMD Ryzen 5 2600, GeForce RTX 2070, Fractal Design Meshify C ATX Mid Tower - PCPartPicker
PC Builder - AMD Ryzen 5 2600, GeForce RTX 2070, Fractal Design Meshify C ATX Mid Towerpcpartpicker.com
Not: Sistemi 1000 $ altında tutmaya çalıştım. Sizin fazladan bütçeniz var. 2080 zorlarsanız sığabilir. Eki Görüntüle 391035
NVME SSD kullanabilir, işlemciyi 2700 yapabilir, hoşunuza giden kasayı seçebilir ve daha iyi bir anakart alabilirsiniz.
Konuyu yazın açmanız daha mantıklı olurdu bence çünkü 3. Nesiller gelebilir yaza kadar.
EMCTATW23
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.