1200₺ sade kasa tavsiyesi

Dargor

Decapat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
30
Merhaba arkadaşlar. Piyasa oturup yeni nesil AMD işlemci ve RTX 3070 ya da AMD'den 3070 dengi çıkarsa yeni sistem toplayacağım.

Sizlerden ricam içinden cikamadigim kasa ve fanlar konusunda önerileriniz. Tek bir isteğim var RGB ve LED'li sistem istemiyorum. Atıyorum küçük bir kasa aydınlatması belki ne bileyim markanin logosu aydınlatmalıdır vs vs. ama yaldır yaldır fanlar, görmeyeceğim bir şey için gereksiz. Altını çiziyorum görmeyeceğim.

Hatta örnek verirsem Corsair'in 275R AirFlow modeli gibi kasalar ve fanlar. 275R'nin kötü yani tepeye sıvı soğutma radyatörü ve fanlarını koyunca anakarta çarpıyormuş.

Son olarak eğer sistemdeki ürünlerde RGB varsa kullanırım o yüzden demeyin sen cebine göre al LED'leri takmazsın. Hayır varsa takarım ama içime sinmez ve bunu istemiyorum. Sizler gibi genç değilim artık neredeyse 40 oldum.

Unutmadan kasa için Max bütçem 1200TL. Elimde para varken diğer bileşenleri alayım aralık, Ocak belki şubat dolar kuru ne olur bilinmez işlemci ve ekran kartını alacağım.

Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

En uygun seri bu senin için.
NZXT benim gözümde bu piyasanın en kaliteli kasa üreticisi.
 
Teşekkürler. Kasa olarak alacağım. yeni çıkacak olan Corsair 4000D airflow modeli istediğim herşeye sahip. hatta anakart cpu gpu dışında herşeyi corsair alacam. (corsair gör bizi) tek eksiği önde sadece 1 adet usb girişi olması. 1 usb nedir yav. 12 yıl önce topladığım kasada bile daha çok usb vardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı