1200 TL akıllı saat önerisi

alanyal7

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2019
Mesajlar
504
Arkadaşlar bu fiyata en iyi hangi saati alırim bütce fazla çıkamam 100 TL belki. Eğer değmez derseniz daha uygun bileklik önerisi de yaparsanız sevinirim.
 
1150 liraya Honor Magic Watch 2 öneririm. 1350 TL civarına da öğrenci uzantılı bir mail adresiniz varsa Samsung'un sitesinde Watch Active 2 Under Armour alınabiliyor. İki saat arasında Active 2'nin artıları uygulama mağazası olması, mesajlara yanıt verebilme ve daha kişiselleştirilebilir bir arayüz. Bunlar karşılığında 1-2 günlük bir pil ömrü olarak eksiyle dönüyor. Honor veya Huawei'nin saati ise bence tasarım, uzun pil ömrü ve paslanmaz çelik olması (Samsung'ta bu 800 TL fiyat farkıyla alınıyor) ile öne çıkıyor.

Şahsen Samsung'un uygulama mağazasının çok da işlevsel şeyler barındırmadığını düşünüyorum, ayrıyeten gelen bildirimlere saat üzerinden cevap vermeye çalışmak işi daha zor hale getiriyor, önemsizse geçip önemliyse telefondan yanıtlamak daha mantıklı. Samsung'ta Siri gibi bir asistan olmadığı için işlevli değil diye düşünüyorum yine mesajlara yanıt vermenin. Bu gibi çok da gerekli olmayan özellikler yüzünden saati sık aralıklarla şarj etmek beni yorardı. Bu nedenle Honor Magic Watch 2 tavsiye ederim.
 
Yaklaşık 2 hafta önce, uzun araştırmalar ve okumalar sonucunda Huawei Watch GT 2e akıllı saati Turkcell Mağaza'dan faturaya kontrat şeklinde yansıtarak aldım. Tabi karantina süreci devam ettiği için tüm özelliklerini tam anlamıyla kullanamadım. Ancak saat şu ana kadar genel anlamda çok hoşuma gitti ve aktif bir şekilde hem sporda hem günlük hayatta aktif olarak kullanmaya karar verdim. (Normalde saat kullanmayı hiç sevmem ve beğenmezsem iade ederim diyordum.)

Ancak alır almaz şöyle bir problem çıkardı. Malum Huawei - ABD arasındaki problemlerden dolayı Google Play Store'da Huawei'nin Mobil Servisler hizmetinin ve saatin uygulamasının güncel versiyonları yer almıyor. Eski versiyonunu (3.3 vardı sanırsam) da saat kabul etmediği için mecburen APK olarak indirip harici bir şekilde telefona kurmak zorunda kaldım. Buna dikkat etmekte fayda var.
 

Geri
Yukarı