1200 TL alti F/P mouse onerisi

Bütçe
1200 tl

suvhleit

Femtopat
Daha fazla  
1000 TL civarı (hadi bilemedin maksimum 1200) bir bütçem var. Razer DeathAdder Essential Ergonomic Wired Gaming Mouse almıştım. Bir sebepten ötürü iade etmiştim. Öneri almak için buradayım. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Son düzenleme:
1000 TL civari (hadi bilemedin maksimum 1200) bir bütçem var. Razer DeathAdder Essential ergonomic wired Gaming mouse almistim. Bir sebepten oturu iade etmistim. Oneri almak icin buradayim. Yardimci olabilecek birileri var mi acaba?

Rival 3 kullanıyorum 1100TL kronik tekerleği bozuluyor diyorlar ama şu ana kadar bir şey yaşamadım 8 ay filan oldu şans işi.

Rival 3 kullanıyorum 1100TL kronik tekerleği bozuluyor diyorlar ama şu ana kadar bir şey yaşamadım 8 ay filan oldu şans işi.
Bence kullanıma da bağlı. Belki çok sert kullanıyorlardır. Ben de onu düşünüyordum fakat insanlar bayağı bir kötü yorum yapmış. "Teknik hataları var, ileride orta teker çalışmıyor, çift tıklama yapıyor" gibi. Bu yüzden arada kaldım ama ben malıma gözüm gibi bakan biriyim diye alasım var. Çünkü 3 yıldır falan Preo marka bir mouse kullandım ucuz diye. Gayet iyi kullandım. Şimdi tuş basılı kalıyor. 3 yıl iyi dayandı bile bence. Almalı mıyım peki Rival 3? Ne kadar önerirsin?

Steelseries prime+
Bunu da düşündüm. Sağlam duruyor bayağı.

1000 TL civarı (hadi bilemedin maksimum 1200) bir bütçem var. Razer DeathAdder Essential Ergonomic Wired Gaming Mouse almıştım. Bir sebepten ötürü iade etmiştim. Öneri almak için buradayım. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
Hocam bütçe 1250 ye çıkarsa parolapara kampanyası ile vt9 air al derim. Kapmanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama kampanyalar kısmından kaldırmadıkları için devam ettiğini düşünüyorum. Yine de canlı destek numaraları vardı, oradan sorabilirsin istersen.

Eğer bütçen o kadar çıkmıyorsa da aynı kampanya ile R1 SE+ alabilirsin.

Ayrıca şu konuda nasıl kullanacağını anlattım kampanyayı.

Bence kullanıma da bağlı. Belki çok sert kullanıyorlardır. Ben de onu düşünüyordum fakat insanlar bayağı bir kötü yorum yapmış. "teknik hataları var, ileride orta teker çalışmıyor, çift tıklama yapıyor" gibi. Bu yüzden arada kaldım ama ben malıma gözüm gibi bakan biriyim diye alasım var. Çünkü 3 yıldır falan Preo marka bir mouse kullandım ucuz diye. Gayet iyi kullandım. Şimdi tuş basılı kalıyor. 3 yıl iyi dayandı bile bence. Almalı mıyım peki Rival 3? Ne kadar önerirsin?

Üstteki arkadaş Prime+ önermiş ona da bakabilirsin daha kaliteli ama satışı yok bulamamıştım ben zamanında Rival 3Ü ise tamamen şans işi.

Hocam bütçe 1250 ye çıkarsa parolapara kampanyası ile vt9 air al derim. Kapmanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama kampanyalar kısmından kaldırmadıkları için devam ettiğini düşünüyorum. Yine de canlı destek numaraları vardı, oradan sorabilirsin istersen.

Eğer bütçen o kadar çıkmıyorsa da aynı kampanya ile R1 SE+ alabilirsin.

Ayrıca şu konuda nasıl kullanacağını anlattım kampanyayı.

vt9 Air'in linki var mı? Doğru ürüne mi bakıyorum şuan merak ettim. Bir de bire bir anlatma şansın var mı?

vt9 Air'in linki var mı? Doğru ürüne mi bakıyorum şuan merak ettim. Bir de bire bir anlatma şansın var mı?
Linki oradaki yazının üstüne ekledim ama buraya da ekleyim, sorun değil.

Bir de bire bir anlatma şansın var mı?
Tabi, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin. Özel bir şey soracaksan da profilmdeki mail adresinden sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı