1200 TL APU Sistem Toplama

Daha fazla  
Evet arkadaşlar konuda gördüğünüz gibi APU bir sistem topladım eksiklerim varsa yazarsanız sevinirim.Bu arada kasayı 500w seçmemin sebebi ileride parçaları upgrade edeceğim içindir.
Screenshot_2016-03-02-19-28-07.png

Edit: Sonradan GTX 750Ti ekran kartı alacağım

Bilmiyorum bu fiyata APU almazdım senin yerinde olsam çünkü ram'lerin frekansı 2133 ve daha yüksek olunca sistem asıl o zaman çalışıyor. Ayrıca GTX 750Ti yerine R7 360 daha performanslı olacaktır.

Şu an için Battlefield 4,League Of Legends, CS:GO gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat R7 360 aldığımda GTA V, Dying Light,Crysis 3 oynamayı düşünüyorum.Sizce ekran kartı aldıktan sonra Dying Light oynayabilir miyim ?

Şu an için Battlefield 4,League Of Legends, CS:GO gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat R7 360 aldığımda GTA V, Dying Light,Crysis 3 oynamayı düşünüyorum.Sizce ekran kartı aldıktan sonra Dying Light oynayabilir miyim ?
Battlefield bilmiyorum kasabilir. Forumda daha tecrübeli abilerimiz fardır. R7 360 high'da 35 fps civarlarında oynatıyor. Ancak apu seni şuan mutlu edecektir.

Battlefield bilmiyorum kasabilir. Forumda daha tecrübeli abilerimiz fardır. R7 360 high'da 35 fps civarlarında oynatıyor. Ancak apu seni şuan mutlu edecektir.
Low ayarlarda kurtarmaz mı ki ya ? Neyse artık ekran kartı alınca bakacağız. Cevapladığın için teşekkür ederim.

Bir de söylemeyi unuttum özür dilerim oyunlarda çözünürlük 1280×720 yi geçmem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı