1200 TL bayram harçlığı ile ne alınır?

İsimsizMan09

Hectopat
Bilgisayarım var oyun almak istiyordum ama biraz daha düşününce gram altın falan alıp yatırım yapmanın mantıklı olduğunu düşündüm. Sizlerden de güzel öneriler bekliyorum. Neler alabilirim? Ürün önerileriniz, fikir önerileriniz var mı? Yoksa yatırım yapmak mantıklı mı?

Bilgisayarım var oyun almak istiyordum ama biraz daha düşününce gram altın falan alıp yatırım yapmanın mantıklı olduğunu düşündüm. Sizlerden de güzel öneriler bekliyorum. Neler alabilirim? Ürün önerileriniz, fikir önerileriniz var mı? Yoksa yatırım yapmak mantıklı mı?

Sistemde SSD yoksa SSD, RAM 16 ise satılıp 32 GB RAM, ekipman eski ise ekipman veya 2. monitör alabilirsin.

1 gram altından bir şey olmaz seneler gecse 300 500 TL kar anca edersın onda da o paranın degerının anlamı kalmaz en mantıklısı sıstem parcalarını satıp yukseltmek veya oyun almak.

1 gram altından bir şey olmaz seneler gecse 300 500 TL kar anca edersın onda da o paranın degerının anlamı kalmaz en mantıklısı sıstem parcalarını satıp yukseltmek veya oyun almak.
Bu paraya hangi sustem parçasını yüksektebilirimki hocam. Klavye falan almayı sevmem bastığı sürece yeter. Mouse'um kaliteli. Mousepad'im de var. Kulaklığım çok kaliteli bir kulaklık değil ama idare eder bozulmadan yenisini almayı düşünmüyorum. Sistemimde tek sorun RTX 3050 gibi rezalet bir ekran kartı. Onu yükseltmeye mi odaklansam ne düşünüyorsunuz ufak ufak para biriktirmek iyidir belki.

Bu paraya hangi sustem parçasını yüksektebilirimki hocam. Klavye falan almayı sevmem bastığı sürece yeter. Mouse'um kaliteli. Mouse Pad'im de var. Kulaklığım çok kaliteli bir kulaklık değil ama idare eder bozulmadan yenisini almayı düşünmüyorum. Sistemimde tek sorun RTX 3050 gibi rezalet bir ekran kartı. Onu yükseltmeye mi odaklansam ne düşünüyorsunuz ufak ufak para biriktirmek iyidir belki.

3050'yi ikinci elde 3,5K civarı satıp ikinci el 4200-4500'e RX6700 alınabilir.

3050'yi ikinci elde 3,5K civarı satıp ikinci el 4200-4500'e RX6700 alınabilir.
Hocam siz deyince bir araştırayım dedimde bir site buldum ekran kartı çok uygun fiyatta sıfır bir de. Hazır sistemden sökülmüş yazıyor benim attığımda sıkıntısı var mıdır sizce ne kadar güvenilir? Akakçe'den imiş site.

Hocam siz deyince bir araştırayım dedimde bir site buldum ekran kartları çok uygun fiyatlarda sıfır bir de. Hazır sistemden sökülmüş yazıyor benim attığımda sıkıntısı var mıdır sizce ne kadar güvenilir? Akakçe'den imiş site.

Bana güvenilir gelmedi. Sıfır RX 6700 XT zaten 9K eğer ikinci el olur ise 5K'ya bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı