1200 TL Bisiklet Önerisi

KrolKro29

Kilopat
Fazla şehir dışında kullanılmayacak, yokuşlarda beni fazla yormayacak bir bisiklet arıyorum. Birde yanında 100TL'yi geçmeyecek bir set önerirseniz çok güzel olur.

@BilgisayarKurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kron XC150 2017 modelini düşünüyorum ama sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Burdaki yollar pek düzgün değil ve ara sıra araziye giriyoruz o yüzden Kron XC150 istiyorum.

Şehirde kullanacaksan hibrid bir ürün seç, trafiğe gireceksen seni daha az yorar; düz maşa olsun. Yollar bozuk ise amortisör duruma göre seçilebilir ama bu sana ağırlık olarak geri döner. Çok bozuk değil ise amortisörlü alma, acıya katlan.
Setten kastın nedir? Kask ise: Decathlon'un 13oTL'ye şehir bisikletleri için kaskı mevcut. Işık istiyorsan Gearbest vb. bir yerden Machfally BK200 beyaz ve kırmızı ışık, görülebilmek için. Önünü görmek için Convoy S2+ 1000 Lm Cree XM L2 2.8A fener. Cüzdan, anahtar vb. şeyler için kadroya bağlanan cırtcırtlı kadro çantası alabilirsin. Banggood'dan indirimde 30-40 liraya Rockbros bisiklet gözlüğü. Decathlon'dan pompa, Çin'den yama ve jant akord apartı, gözlük ve kadro aynası vs. vs.

Yani bekledeğinden pahalıya mal olabilir..

Mosso Legarda 1721 MDM'e de bak.

Set derken eldiven, kaskdır falan. Birde buranın yolları pek yola benzemiyor o yüzden beni pek yormayacak bir arazi veya dağ bisikleti istiyorum o yüzden Kron XC 150 dedim.

Şehirde kullanacaksan hibrid bir ürün seç, trafiğe gireceksen seni daha az yorar; düz maşa olsun. Yollar bozuk ise amortisör duruma göre seçilebilir ama bu sana ağırlık olarak geri döner. Çok bozuk değil ise amortisörlü alma, acıya katlan.
Setten kastın nedir? Kask ise: Decathlon'un 13oTL'ye şehir bisikletleri için kaskı mevcut. Işık istiyorsan Gearbest vb. bir yerden Machfally BK200 beyaz ve kırmızı ışık, görülebilmek için. Önünü görmek için Convoy S2+ 1000 Lm Cree XM L2 2.8A fener. Cüzdan, anahtar vb. şeyler için kadroya bağlanan cırtcırtlı kadro çantası alabilirsin. Banggood'dan indirimde 30-40 liraya Rockbros bisiklet gözlüğü. Decathlon'dan pompa, Çin'den yama ve jant akord apartı, gözlük ve kadro aynası vs. vs.

Yani bekledeğinden pahalıya mal olabilir..

Mosso Legarda 1721 MDM'e de bak.
O kadar şeye gerek yok :) Birde bu bisikletin tekerini ve şamyelini çıkarmak için aletler var onlardan lazım. Bazen 5-10KM yol gidiyoruz, patladığında lazım oluyor. Nerden bulabilirim?

Decathlon, Aliexpress, Gearbest, Banggood.

Portbagaj, Çanta, Sepet, Çocuk Koltuğu - 300 BİSİKLET TAMİR KİTİ
Ben bunu sipariş vermiştim:SAHOO 21042 Bicycle Repairing Tool Set with Storage Bag -$7.48 Online Shopping| GearBest.com

Anahtarlar varsa bu tip setler de var:Brand New Bike Bicycle Flat Tire Repair Kit Tool Set Kit Patch Rubber Portable Fetal Best Quality cycling Free Shipping-in Bicycle Repair Tools from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Yama yerine zırhlı lastikli bir ürün bulabilirsen onu seç ya da iç lastiğe konan patlayıcı önleyici sıvıları bir araştır.
Kron markasını da belki biraz araştırman iyi olabilir, göbek dağılması, gidon, aynakol vs. kırılması gibi şikayetleri olduğunu okumuştum, araştırıp doğruluğuna kanaat getirirsen başka marka ve modele bakarsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı