1200 TL bütçe için en iyi telefon önerisi

ROG

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
340
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lise
Arkadaşlar yazın telefon alacağım ve vakit daraldı. Az bir süre kaldı ve çok kararsızım. Sizce hangi telefonu almalıyım. Biraz oyun, kaliteli müzik dinlemek, Facebook'da sıkıntısız gezinmek ve şık bir telefon istiyorum sizce hangi telefonu almalıyım. Windows Phone, Android, Ios 7 olabilir. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ve mutlaka Vatan Bilgisayar'dan alacağım buna göre önerirseniz sevinirim.

Bütçe en fazla 1200-1300 TL olabilir.
 
Bu konuya keşke Recep Ağabey'de bir el atsa. Onun önerisini almak isterim açıkçası. GM Discovery Elite hakikaten güzel bir cihazmı ?
 
Senin için touchwiz pek önemli değilse yada knock on gibi özellikler olmasa da olur dersen Nexus 5 al derim ama Lg G2 yi de öneriyorum şahsen ben şu aralar ikisini çok araştırıyorum G2 ye G3 çıktıktan sonra Lg güncellemeleri getirmeyecek gibi şeyler okudum o yüzden G2 ye kanım pek ısınmadı. Nexus 5 de Lg'nin fakat google ile anlaşmalı olduğu için google Nexus 5 e göre çıkarıyor güncellemeleri test telefonu gibi yani o yüzden Nexus 5 al derim. Not: Bana göre Nexus 5 daha iyi gözüküyor. G2 biraz daha oyuncak gibi ama zevk meselesi olduğu için o sana kalmış.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı