1200 TL Ekipman Önerisi

Neden tercih edilmesin çok iyi bir klavye Romer-G anahtar kullanılıyor en iyi anahtarlardan biri. Ve Stark hayranlarını tatlı buluyorum ve acıyorum neredeyse her sezon bir Stark ölüyor ve üzülüyorlar. :LOL:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Romer-G switchlerin G910'da kullanılan ilk modelleri kronik kırılma sorunluydu ancak yeni modellerde yok bu sorun diye biliyorum. Ayrıca Omron fabrikasında üretiliyor bu switchler.
 
Romer-G anahtarlar iyi değil, mekanik hissi ve dayanıklılığı kesinlikle Cherry MX ile karşılaştırılamaz. Mekanik klavye alınacaksa Cherry MX alınmalı diğer anahtarlara sahip klavyeler düşünülmemeli bile.
 
Bu arada switch olarak Razer bana göre Romer-G'den daha iyidir, listenizde bulunabilir enazından. Razer BW'ye geçtik ama G710+'ımdaki hissiyatı alamıyorum o da bir gerçek :D
 
Şahsi görüşüm belirttiğim gibi, Romer-G sesleri hoş değil tabiki fikrinize saygı duyarım ama Razer'da internette yazıldığı gibi yok tuş basmıyor, kırıldı olayıyla karşılaşmadım henüz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı