1200 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
1200
2. el bakmak isterim fakat ekran kartını babam alacak ve o, ikinci el konusunda mesafeli davranıyor. Yine de fikirlerin için teşekkür ederim.


 
2. el bakmak isterim fakat ekran kartını babam alacak ve O, ikinci el konusunda mesafeli davranıyor. Yine de fikirlerin için teşekkür ederim.

Almadan önce test videosu istersen ve yüz yüze alırsan pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
 
Sıfır olması zorunlu ise yazdığınızdan fazla pek bir seçenek yok gibi. Kısa bir süre önce 1200 civarında RX560 satılıyordu denk gelirse çok daha iyi olur en azından o iki seçenekten.
GTX 750 Tİ bulabilirseniz iki ekran kartından da daha iyidir.
Almadan önce test videosu istersen ve yüz yüze alırsan pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Değerli düşünceleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ekran kartının performansından beklentimin düşük olduğu için kararımı Asus GDDR5 2GB GT1030'dan yana kullandım. Bilgisayarda onboard yeri de yok ekran kartı olmadan kullanmam pek mümkün değildi, o yüzden bilgisayarımın atıl kalmasını istemedim. Genelde ofis ve düşük grafikli oyunlar için kullanacağım bilgisayarı, işimi görecektir bu ekran kartı. Hepinize iyi forumlar diliyorum.
 
İyi günlerde kullanın. İyi forumlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…