1200 TL Ekran kartı önerisi

Buyrun linkleri atın inceleyelim. Sanki her kartta aynı sorun varmış gibi saçma sapan konuşmanız yok mu ? Anlayamıyorum sizi. Biraz önce AMD diyordun şimdi Sapphire mi oldu ? PCS+ veya TurboDuo kartlardan haberin yok herhalde veya Vapor-X.

Buyrun linkleri atın inceleyelim. Sanki her kartta aynı sorun varmış gibi saçma sapan konuşmanız yok mu ? Anlayamıyorum sizi. Biraz önce AMD diyordun şimdi Sapphire mi oldu ? PCS+ veya TurboDuo kartlardan haberin yok herhalde veya Vapor-X.

Genellikle ısınma sorunu var ama iş sapphire olunca dahada tehlikeli oluyor. İlla 290 diyorsan'da bunları tavsiye ederim.

Ayrıca örnekler: R9 290 Tri-X 85 Derece normal mi? | Technopat Sosyal ASUS R9 290 Isınma Sorunu | Technopat Sosyal
Sapphire R9 290 Isınma Sorunu | Technopat Sosyal

Asus R9 290 Directcu 2 O.C. 4Gb Gddr5 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

R9 290X Lightning GDDR5 4GB 512Bit MD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Hem Sapphire diyorsun hem de Asus atıyorsun. Asus'un R9 serisindeki yanlış boru konumlandırmasından kaynaklı bir ısınma var. Tri-X lerde nadiren ısınma sorunları olabiliyor. Sen gidip Asus önermişsin. Vaptor-X, PCS+, TurboDuo gibi kartlarda ısınmadan eser yok. Ayrıca konulardan teki referans kart. Referans kartların hepsi ısınır. Saçma sapan şeyler yollamayın. Özel soğutmalı modellerden bahsediyoruz. Tri-X de nadiren ısınma sorunları olabiliyor.

Hem Sapphire diyorsun hem de Asus atıyorsun. Asus'un R9 serisindeki yanlış boru konumlandırmasından kaynaklı bir ısınma var. Tri-X lerde nadiren ısınma sorunları olabiliyor. Sen gidip Asus önermişsin. Vaptor-X, PCS+, TurboDuo gibi kartlarda ısınmadan eser yok.

Demek istediğim tek sapphire odaklı değil çoğunda böyle bir sorun var. Tercihim msi'dan yana. Neticede sana cevabını verdim. Sonuç olarak GTX 770 daha mantıklı gözüküyor. :)

Referans kartlarda ne alırsanız alın ısınır. Vaptor-X, PCS+ veya TurboDuo hakkında bir şikayet var mı ? Fanboyluk yapmanın lüzumu yok. Ayrıca şuan fark ettim 3 link atmışsın 2 si referans. Sadece Tri-X de sıkıntı var. Arada nadiren olabiliyor. Sen komple AMD ye çamur atıyorsun.

Referans kartlarda ne alırsanız alın ısınır. Vaptor-X, PCS+ veya TurboDuo hakkında bir şikayet var mı ? Fanboyluk yapmanın lüzumu yok. Ayrıca şuan fark ettim 3 link atmışsın 2 si referans. Sadece Tri-X de sıkıntı var. Arada nadiren olabiliyor. Sen komple AMD ye çamur atıyorsun.

Yahu arkadaşım ne fanboyu ? Benim kullandığım kart sapphire 7850. Ben sadece en sorunsuz kart'ı öneriyorum.

Allahtan fanboyluk yok. GTX 770 ile R9 290 karşı karşıya dahi getirilemez. Referans kartlar ısınıyor diye koca AMD ye çamur attın ya daha ne diyeyim.

Allahtan fanboyluk yok. GTX 770 ile R9 290 karşı karşıya dahi getirilemez. Referans kartlar ısınıyor diye koca AMD ye çamur attın ya daha ne diyeyim.

Dostum sen harbi kafayı yemisşin. Sana gösterdiklerim referans mı ? Google yaz r9 290 tri-x falan istediğin modeli yaz ama sonuna ısınma sorunu ekle bir ton sayfa çıkacaktır. Ayrıca kartlar eşit seviyede. Gtx 770'in ısınma sorunu yok.

Sapphire Radeon R9 290 vs EVGA GeForce GTX 770

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı