kalsse
Picopat
Daha fazla
Öncelikle iyi sosyaller. Arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak gamepad almayı düşünüyorum. Gamepadi alırsam büyük oranla FIFA ve pes gibi oyunlar oynamak için kullanacak.
www.akakce.com
www.akakce.com
Bütçem maksimum 1200 TL ve aklımda bu 2 model var. F710 modeli için malzeme kalitesi anlamında sıkıntılı Pusat için Dead zone adı verilen bir sıkıntının olduğunu duydum. Sizce bu ikisinden birini mi almalıyım yoksa daha iyi seçenekler var mı?

Monster Pusat Clutch Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Clutch Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat Clutch Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.169,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçem maksimum 1200 TL ve aklımda bu 2 model var. F710 modeli için malzeme kalitesi anlamında sıkıntılı Pusat için Dead zone adı verilen bir sıkıntının olduğunu duydum. Sizce bu ikisinden birini mi almalıyım yoksa daha iyi seçenekler var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: