1200 TL GTA V için PC Toplama

G3258 Gtx 750 ti için yeterli. Bütçe olsa bizde önereceğiz ancak bütçe el vermiyorsa G3258 almak daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu izlemiştim. Darboğazı ortadan kaldırmak için ayarları optimize ettiler ama 30 FPS ile oynadılar. Darboğaz olmasa yine 50 FPS ile oynamaya devam edeceklerdi. Ben sağlam olması açısından 4160 önermiştim ama 4130'da olabilir. Eğer bütçe kısıtlıysa başka seçenek yok.
 
Ayarları yükseltip 30 fps aldılar. Tam olarak izlemediysen kanıt olarak bunu koyma.
İşte ben bu yüzden daha yüksek işlemci önerdim. Darboğaz yapan işlemci varsa ayarları ona göre optimize etmen gerekiyor ama yeterli işlemcide böyle bir dert yok varsayılan ayarlarda 50 FPS ile oyna.
 
Töne töbe ayarları düşürünce fps düşmüyormu senin kartında? Ayrica r7 265 e i5 4460 koymanda saçma. I5 4460 R9 280 gibi kartlar için uygun.
 
Koydum arkadaş gayette iyi kullanıyorum CPU kullanımı %60-70 iken GPU kullanımı %90'dan yukarı. Ayarları düşürünce neden FPS düşecek Allah aşkına ? Yükseltince diyecektin sanırım.
 
Pardon yükseltince diye yazıcaktım. Kendin bilirsin ben karışmıycam artık. Istiyosan git i7 6600 koyup ilerde ekran kartı yükseltirsin hd graphics ile oynarsın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı