Ciddi misiniz siz?
"Alınmaz" nedir acaba?
Kanun mu çıkartıldı bunun hakkında?
Sapphire marka ekran kartının yanında cehenneme bilet mi geliyor yoksa soğutma o kadar kötü ki sıcaktan ekran kartı mı eriyor?
Tamam, Sapphire ne bir MSI ne de ASUS olabilir ama kesinlikle kötü bir firma değil. AMD bir ekran kartı alınıyorsa, ASUS ya da Sapphire alınmalı benim görüşüme göre.
Siz Sapphire almayın, ama insanlara "Sapphire alan ölecektir." gibi bir izlenim de bırakmayın. Teşekkürler.
I3 4160 ve r7 250 tavsiye eden arkadaşı alkışlıyorum. Casperde felanmı çalışıyorsun? Konuya gelecek ise h81 plus g3258 ve r7 265 almanı öneririm. Sonra işlemcini değiştirirsin.
G3258 tavsiye ettiğin içinde ben seni tebrik ederim. Çift çekirdek işlemci Gta 5'i rahat oynatamaz geçici veya kalıcı. I3 4160 gayet ideal bir işlemci ne var bunda ? Kaldı ki önerdiğin anakart benimkinin iki katı fiyatta. O kadar pahalı anakart almasına ne gerek var ? Adam en azından oyunu oynamak istiyorum demiş R7 250 temel ayarlarda gayet akıcı şekilde oynatıyor giriş seviyesinde çok güçlü bir kart.
1300 tlye ne almayı bekliyorsun? G3258 kalıcı degil. Para biriktirir sonrada g3258'i satar i3 4160 felan alır ama koyduğun ekran kartı ile işlemci gerçekten saçmalıktan başka bir şey değil. Illa 4 çekirdek dersen 2. El amdişlemci alabilir. Tavsiye etmem 2. El amd işlemciyi.
Konunun başında aynı şeyi bende yazdım farkındaysan. Ayrıca konuyu AMD'ye nereden getirdin ? İyi git FX4100 al o zaman FX serisinin ilk çıkanı. Senin koyduğun işlemci ancak ofis bilgisayarı için ideal geçicide olsa kalıcıda olsa. Adam grafik açmak istiyorum demeyince bende temel ayarlarda akıcı şekilde oynatabilen bir kart koydum. İyi gitsin İ3 4130 alsın.
Ben soyliyeyim r7 250'yi test ettikleri sistemde i7 5960x var o yüzden tam performansı gosteriyor. R7 250 ve i3 4160 ile o kadar performans alamaz para boşa gitmiş olur.