1200 TL kablosuz mouse önerisi

Vallahi Wraith'in sitede satılma fiyatı 4000 ama bu sitede 1800 gayet uygun adamlar tamir ettiklerini iddia ediyorlarsalar ürünün içi açılmıştır bu sıkıntılı biraz güven olması lazım yani benim aldığım Darmoshark şikayet üzerine iade edildiğinden gayet temiz fiyatının düşük olması şaşırtıyor insanı ama alabilirsin senin tercihin yeni stokda bekliyebilirsin ya da diğerlerine bak derim gerçi diğer ürünlerde aynı sıkıntılar var mesela scroll falan seni rahatsız etmiyorsa al.

1300 liraya Darmoshark M3S aldım. Switch onarımlı yazıyordu. Kargo bugün geldi mouse gayet temiz hatta skatezlerindeki jelatin kaplama bile üstündeydi. Kutu içeriği 2K dongle dahil tam sadece grip tapeleri yoktu çok sorun değil. Yine de Wraith desteğe yazdım cevaplarını merak ettiğim için.

1300 liraya Darmoshark M3S aldım. Switch onarımlı yazıyordu. Kargo bugün geldi mouse gayet temiz hatta skatezlerindeki jelatin kaplama bile üstündeydi. Kutu içeriği 2K dongle dahil tam sadece grip tapeleri yoktu çok sorun değil. Yine de Wraith desteğe yazdım cevaplarını merak ettiğim için.

Önemli: yeni parti ürünlerin kutu içeriğinde grip tape bulunmamaktadır.

Son düzenleme:

önemli: yeni parti ürünlerin kutu içeriğinde grip tape bulunmamaktadır.

Ne güzel hocam bende öyle yaptım da grip tape ile mi geliyordu kargo hiç haberim yoktu.

önemli: yeni parti ürünlerin kutu içeriğinde grip tape bulunmamaktadır.

Hocam 2K dongle kullanırken sorun yaşamıyorsunuz değil mi?
Ben bilmiyordum sonradan öğrendim.

Ne güzel hocam bende öyle yaptım da grip tape ile mi geliyordu kargo hiç haberim yoktu.

Hocam 2K dongle kullanırken sorun yaşamıyorsunuz değil mi?
Ben bilmiyordum sonradan öğrendim.

Darmoshark M3S ilk üretilen seri modellerinde kutu içeriğinde kendine ait grip tapeleri de varmış. Daha sonra üretilen seri modellerde firma kutu içeriğine grip tape eklememiş. Benim aldığım mouse yeni seri ürün olduğu için grip tape yok.

2K dongle konusunda da herhangi bir sorun yaşamadım. Herhangi bir kopma, algılamama sorunu yaşamadım. Bazı arkadaşlar yüksek Hz'de kullanırken şarj hızlı bitiyor demişlerdi ama günde 4-5 saat kullanıyorum 7-8 günde %56 şarj kullandım sadece.

Darmoshark M3S ilk üretilen seri modellerinde kutu içeriğinde kendine ait grip tapeleri de varmış. Daha sonra üretilen seri modellerde firma kutu içeriğine grip tape eklememiş. Benim aldığım mouse yeni seri ürün olduğu için grip tape yok.

2K dongle konusunda da herhangi bir sorun yaşamadım. Herhangi bir kopma, algılamama sorunu yaşamadım. Bazı arkadaşlar yüksek Hz'de kullanırken şarj hızlı bitiyor demişlerdi ama günde 4-5 saat kullanıyorum 7-8 günde %56 şarj kullandım sadece.

Anladım reis hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

Yeni konular

Geri
Yukarı