PâN x
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(Atanamamış)
Vallahi Wraith'in sitede satılma fiyatı 4000 ama bu sitede 1800 gayet uygun adamlar tamir ettiklerini iddia ediyorlarsalar ürünün içi açılmıştır bu sıkıntılı biraz güven olması lazım yani benim aldığım Darmoshark şikayet üzerine iade edildiğinden gayet temiz fiyatının düşük olması şaşırtıyor insanı ama alabilirsin senin tercihin yeni stokda bekliyebilirsin ya da diğerlerine bak derim gerçi diğer ürünlerde aynı sıkıntılar var mesela scroll falan seni rahatsız etmiyorsa al.
1300 liraya Darmoshark M3S aldım. Switch onarımlı yazıyordu. Kargo bugün geldi mouse gayet temiz hatta skatezlerindeki jelatin kaplama bile üstündeydi. Kutu içeriği 2K dongle dahil tam sadece grip tapeleri yoktu çok sorun değil. Yine de Wraith desteğe yazdım cevaplarını merak ettiğim için.
1300 liraya Darmoshark M3S aldım. Switch onarımlı yazıyordu. Kargo bugün geldi mouse gayet temiz hatta skatezlerindeki jelatin kaplama bile üstündeydi. Kutu içeriği 2K dongle dahil tam sadece grip tapeleri yoktu çok sorun değil. Yine de Wraith desteğe yazdım cevaplarını merak ettiğim için.
Önemli: yeni parti ürünlerin kutu içeriğinde grip tape bulunmamaktadır.
Son düzenleme: