1200 TL kablosuz mouse önerisi

1300 liraya Darmoshark M3S aldım. Switch onarımlı yazıyordu. Kargo bugün geldi mouse gayet temiz hatta skatezlerindeki jelatin kaplama bile üstündeydi. Kutu içeriği 2K dongle dahil tam sadece grip tapeleri yoktu çok sorun değil. Yine de Wraith desteğe yazdım cevaplarını merak ettiğim için.

Önemli: yeni parti ürünlerin kutu içeriğinde grip tape bulunmamaktadır.

Son düzenleme:

Ne güzel hocam bende öyle yaptım da grip tape ile mi geliyordu kargo hiç haberim yoktu.

Hocam 2K dongle kullanırken sorun yaşamıyorsunuz değil mi?
Ben bilmiyordum sonradan öğrendim.

Ne güzel hocam bende öyle yaptım da grip tape ile mi geliyordu kargo hiç haberim yoktu.

Hocam 2K dongle kullanırken sorun yaşamıyorsunuz değil mi?
Ben bilmiyordum sonradan öğrendim.

Darmoshark M3S ilk üretilen seri modellerinde kutu içeriğinde kendine ait grip tapeleri de varmış. Daha sonra üretilen seri modellerde firma kutu içeriğine grip tape eklememiş. Benim aldığım mouse yeni seri ürün olduğu için grip tape yok.

2K dongle konusunda da herhangi bir sorun yaşamadım. Herhangi bir kopma, algılamama sorunu yaşamadım. Bazı arkadaşlar yüksek Hz'de kullanırken şarj hızlı bitiyor demişlerdi ama günde 4-5 saat kullanıyorum 7-8 günde %56 şarj kullandım sadece.

Anladım reis hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…