1200 TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
1200

Tom jacksoul

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ve iyi günler.
Benim laptop için klavye mouse ihtiyacım var bütçem 1000 maksimum 1200 bunu asmazsa iyi olur.
Tercih olarak kablolu kablosuz fark etmez fakat kablosuz olursa şarj edilebilir olsa güzel olur.
Bir de klavye hot swappable olursa mükemmel olur.
Biliyorum çok şey istedim fakat yardımcı olabilecekleri şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
(Klavye+mouse 1200 TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam faren kesinlikle bu olmalı piyasada şu an bundan ucuz ve adamakıllı mouse yok 2000 TL'lik fareler ile aynı seviyede diyebilirim SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Klavye olarak 3 seçeneğin var 1= Amazon.com.tr
2= Amazon.com.tr
3=Amazon.com.tr

Fareyi kesinlikle almalısın ama klavye olarak seçim sana kalmış ama 1 klavye çok kalitelidir uzun süreler kullanabilirsin.
Aralarından açık ara en iyisi Geeky. Diğerleri alınmaz ayrıca 2klık mouselar ile aynı seviyede değil sadece sensörü ve mcusu iyi fiyatına göre 800 900 liralık bir mouse kalitesinde.

3. Klavye alınır mı
Alınmaz.

Tamam faren kesinlikle bu olmalı piyasada şu an bundan ucuz ve adamakıllı mouse yok 2000 TL'lik fareler ile aynı seviyede diyebilirim SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
2= Amazon.com.tr
3=Amazon.com.tr

Fareyi kesinlikle almalısın ama klavye olarak seçim sana kalmış ama 1 klavye çok kalitelidir uzun süreler kullanabilirsin.

Bir de Bluetooth'lu şarj edilebilir bulamam bu fiyata değil mi?

2= Amazon.com.tr
3=Amazon.com.tr

Neyi beğenmediniz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı