1200 TL klavye ve mouse set önerisi

Yüzde 60 ve 80 klavye seviyorum.
O zaman şöyle yapalım;
Romer G switch'ler kronik sorunlu.

O zaman şöyle yapalım;

Romer G switch'ler kronik sorunlu.
RK61'e çok baktım fakat kargo süreci çok uzun

O zaman şöyle yapalım;

Romer G Switch'ler kronik sorunlu.

Romer G Switch bulunan G410 modelini 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım ve G512 modeline geçmek istedim onu da 4 aydır kullanıyorum kronik sorun nedir acaba söyleyebilir misiniz?

Sağ olun fakat Carbon'un hem bilek desteği yok hem de görüntüsü çok hoş gelmiyor. Eğer onun için alabileceğim bir bilek desteği varsa söyleyebilir misiniz?

Bilek desteği var mı bilmiyorum fakat G513 modeli aynısının bilek desteklisi diye biliyorum ancak onu tercih etmek isterseniz bütçeyi biraz arttırmanız gerekebilir.

Evet iyi ikili ama anne Pro 2 İngilizce ve kablosu bozuluyor onun yerine GK61 önerrim yellow Switch onun kablo sorunu yok banggooddan 370TL'ye geliyor ve yanına da G502 en iyi modelinden iyi ikili olur
Teşekkür ederim Anne Pro 2 klavyesiyle arasında ciddi bir fiyat farkı var bu neden kaynaklanıyor.
Evet iyi ikili ama anne Pro 2 İngilizce ve kablosu bozuluyor onun yerine GK61 önerrim yellow Switch onun kablo sorunu yok banggooddan 370TL'ye geliyor ve yanına da G502 en iyi modelinden iyi ikili olur
Link atabilir misiniz GK61 in ben tam bulamadım nedense?

Dostum ben kullandığım ürünleri sana önerebilirim. Mouse için f/p olduğundan rival 100 öneriyorum 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve öyle çok tuşlu aşırı yüksek dpi seçenekli mouseları da gereksiz buluyorum açıkçası. Klavye için de Razer Huntsman TE öneriyorum sana. Başta alışması zaman alabilir fakat alıştıktan sonra inanılmaz akıcı ve hiç yormayan bir yapısı var. Fiyatları takip et stok durumuna göre bir indirip bir yükseltiyorlar düştüğü an kaçırma derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı