1200 TL mikrofonlu kulaklık veya mikrofon önerisi

ixtivh

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, gerçekten bilgili birçok ekipman eline geçmiş denemiş halihazırda bu teknolojiye hakim birileri varsa öneri istiyorum. Başlıkta da yazdığı gibi 1200₺ bütçem var mikrofonlu kulaklık klasik oyuncu kulaklığı deniyor bir kulaklık alabilirim fakat mikrofonu gerçekten kaliteli olmalı, şayet bu tarz bir kulaklık yok ise, sadece mikrofon alacağım. Fifine a6v adında bir mikrofon buldum ve gayet hoş gözüküyor birazcık araştırdım ve ses testlerine de baktım güzel gibi, fiyatına değer mi bilemiyorum ama.

https://www.hepsiburada.com/fifine-ampligame-a6v-yayinci-oyuncu-podcast-youtuber-rgb-usb-mikrofon-p-HBCV00002LV30B?magaza=Elit%20Müzik

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldım dostum. Öneririm çok memnun kaldım, bunada bakabilirsin

Rampage ve Gamepower markalarına hiç hoş baktığımı söyleyemem. Kaliteli ürünler ürettiğini söyleyemem. Birçok kişi, kişiler tarafından forumlar da bu markalar hakkında olumsuz bir görüş çokca kez belirtilmiş. Ön yargı da diyebilirsiniz bilmiyorum fakat sattıkları mekanik klavyeler %70 olasılıkla düzgün kullansanız dahi 1 ay sonra bozuluyorlar. Bu 2 markaya bu paraları vereceğimi sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı