1200 TL Monitör Hariç Sistem Tavsiyesi

Batuhan Jekey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar ben APU bir sistem topladim. Sizce bu civar bir fiyata daha iyi performans alabileceğim sistem var mi? Sistem oyun amaçlı. Bir de TV'yi hem PC'ye hem PS4'e bağlayabilir miyim? TV'de 2 adet HDMI girisi var.
Screenshot_2016-09-13-22-45-36.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden iyi bir HDD'niz yok ise SSD yerine HDD almalısın. Fakat önceden var olsa bile SSD'den kısıp yeni APU'ları seçebilirsiniz.
Sakın SSD den kısma zaten "Windows 10" 20 GB yakın yer kaplıyor 240 bence gayet iyi bir seçim. Yeni toplayacaksan zen mimarisinin çıkmasını bekle. Çünkü DDR4 ve çok daha güçlü apu serileri gelecek.
Not: Apu ne kadar yeniyse o kadar iyidir.

Merhaba,
Arkadaşların dediği gibi yeni APU sistemleri beklemeniz veya güncel sistemlerden yararlanmanız daha iyi olacaktır.
Zira böyle bir kasa hem oyunlarda daha yüksek fps verir hem de geleceğe dönük olur:
Eğer şimdi almam gerekiyor derseniz ben 7860K apu'lu bir sistem yerine bu sistemi tavsiye ederim.

Benim su an acelem yok zaten eski laptop umu saticam ve üstüne para ekleyerek alıcam 7860k yerine 7890k alirsam kac fps fark yaratir.Benim amacim pc de rust,rocket league,cs go ve birkaç tane daha oyun oynamak (Bu arada hdd çok lazım değil çünkü pc nin yaninda ps4 pro da alacağım ps4 de oynayamayacağım oyunlari cs go rust lol rocket oynamak)
Birde monitörü hem pc hem ps4 e baglayabilirmiyim bu pc ile

Merhaba,
Arkadaşların dediği gibi yeni APU sistemleri beklemeniz veya güncel sistemlerden yararlanmanız daha iyi olacaktır.
Zira böyle bir kasa hem oyunlarda daha yüksek fps verir hem de geleceğe dönük olur:
Eğer şimdi almam gerekiyor derseniz ben 7860K apu'lu bir sistem yerine bu sistemi tavsiye ederim.

Bu sistemle dedğim oyunlarda kaç fps alabilirim

Benim su an acelem yok zaten eski laptop umu saticam ve üstüne para ekleyerek alıcam 7860k yerine 7890k alirsam kac fps fark yaratir.Benim amacim pc de rust,rocket league,cs go ve birkaç tane daha oyun oynamak (Bu arada hdd çok lazım değil çünkü pc nin yaninda ps4 pro da alacağım ps4 de oynayamayacağım oyunlari cs go rust lol rocket oynamak)
Birde monitörü hem pc hem ps4 e baglayabilirmiyim bu pc ile

Bu sistemle dedğim oyunlarda kaç fps alabilirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan GTA 5 için olan performansına bakabilirsiniz. LoL ve CS:GO'da en yüksek ayarlarda güzel fps değerlerine ulaşacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da CS:GO için olan testi görebilirsiniz.
LoL'de ise en yüksek ayarlarda ortalama 70FPS civarı verebiliyor. Rust ve Rocket League oyunlarında da sorun çıkarmayacaktır :)
Ve hem pc hem ps4'ü bağlamak monitörünüze kalmış birşey. Bu bilgisayarla alakalı değil. Ekran kartında ise HDMI-Display Port ve DVI çıkışları mevcut. Monitörünüz elbet birisini destekleyecektir :)

Arkadaslar Oyun Fatihi adli kanalda 1500 tl ye bir pc toplamis o pc nasildir bi baksaniz oda 1500 tl demis ama oyunlari high, very high ta oynatiyor o sistemi alsam extradan vereceğim paraya değermi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-09-14-13-34-02.png
    Screenshot_2016-09-14-13-34-02.png
    115,9 KB · Görüntüleme: 126
Arkadaslar Oyun Fatihi adli kanalda 1500 tl ye bir pc toplamis o pc nasildir bi baksaniz oda 1500 tl demis ama oyunlari high, very high ta oynatiyor o sistemi alsam extradan vereceğim paraya değermi?
Hocam o ddr3 ve eski bir sistem. Daha güncel, daha performanslı ve ddr4 olan bu sistemi tavsiye ederim ben de:
Resmini attığınız sistemden daha ucuza denk geliyor ve daha performanslı. Youtube'dan rx460 testlerine bakabilirsiniz. İsteklerinizi karşılayacağını tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı