1200 TL Monitör Hariç Sistem Tavsiyesi

Bana kalırsa bu sistemi al. Anakartın soketi 1151 olduğu için ileride işlemciyi değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Ayrıca Rx 460 ile oyunları medium 1080P de çok rahat oynarsın.
Adsız.png

Edit: Üstteki arkadaşın topladığı sistem daha iyi.

Son düzenleme:
X4 860K - 250 TL
A68HM-K - 150 TL
Kingston 8 GB 1600 Mhz - 150 TL
Sapphire RX 460 2GB - 450 TL
WD 1TB Blue - 200 TL
Thermaltake Versa II 500W - 300 TL

1500 TL. Maksimum bu kadar kısabildim. İsterseniz işlemciyi X4 840 yapabilirsiniz.
Hocam 1500TL'ye i3 6098p'li RX460'lı DDR4 bir sistem toplanabiliyor. Yukarıda bir örneğini verdim. Daha güncel DDR4'lü ve geleceğe dönük bir sistem alabilmek varken aynı bütçeye güncelliğini yitirmiş bir sistem çok mantıklı olmaz.
Saygılarımla.

400 TL ekran kartı ekle 1.500 olur, 1.200 liraya biraz zor olur. Toplanabilir ama uzun ömürlü olmaz.
Ben sadece hesap yaparken eksik yaptığınızı düşünüp uyarmak istemiştim. Evet bu sistem çok uzun ömürlü olmuyor. Ancak yine de upgrade imkanı sunuyor :)
Umarım arkadaş biraz daha bütçe ayırabilir de daha güzel bir sistem önerebiliriz.

İ3 olmasi sıkıntı yaratmaz demi?

Hocam o ddr3 ve eski bir sistem. Daha güncel, daha performanslı ve ddr4 olan bu sistemi tavsiye ederim ben de:
Resmini attığınız sistemden daha ucuza denk geliyor ve daha performanslı. Youtube'dan rx460 testlerine bakabilirsiniz. İsteklerinizi karşılayacağını tahmin ediyorum.

Hocam o ddr3 ve eski bir sistem. Daha güncel, daha performanslı ve ddr4 olan bu sistemi tavsiye ederim ben de:
Resmini attığınız sistemden daha ucuza denk geliyor ve daha performanslı. Youtube'dan rx460 testlerine bakabilirsiniz. İsteklerinizi karşılayacağını tahmin ediyorum.
Ekran karti vatanda yok onun yerine başka birşey önerebilirmisiniz

R7 360 Bu sisteme uyarmi

Hayır. i3 6098p güçlü bir işlemci.
Ekran karti Vatanda yokta başka birşey önerebilirmisiniz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı