1200 TL Monitör Tavsiyesi

WOODCUTTER

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2014
Mesajlar
638
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Graphic Designer
Arkadaşlar sizce Acer'in monitörünü mü alayım yoksa ViewSonic'in indirime girmesini mi bekleyeyim?
[IMG='width:378px;']https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91BPnSe%2BcUL._SL1500_.jpg[/IMG][IMG='width:361px;']https://productimages.hepsiburada.net/s/22/500/9957222187058.jpg?v1[/IMG]
 
Viewsonic güzel ben aldım 1 hafta kullandım sonra ölü pixeli vardı rahatsız etti geri iade ettim. Şansınıza sorunsuz bir monitör gelirse güzel cihaz.
 
Viewsonic güzel ben aldım 1 hafta kullandım sonra ölü pixeli vardı rahatsız etti geri iade ettim. Şansınıza sorunsuz bir monitör gelirse güzel cihaz.
İkisi de beni üzmez biliyorum da arada fark var mı onu merak ediyorum.

BENQ XL2411 al biraz daha kendini zorlayıp çok güzel ve gerçekten çok kaliteli bir monitör
Tasarımını beğenmiyorum bu monitörün o fiyata çıkarsam Samsung Quantum modellerini zorlarım.
 
Acer sanırım 4ms olması lazımdı Viewsonic güzel ben ikisi arasında kalsam tercihim bu olurdu ki zamanında ikisi arasında kaldım Viewsonic aldım ama işte geri iade ettim ölü pixelden dolayı.
 
FreeSync/G-sync ve Display Port olmayan monitör almayın, pişman olursunuz.
Daha önce Sync desteği olmayan 144Hz monitör kullandım fakat FPS fazla olduğundan dolayı yırtılma hiç batmıyordu göze. Sanırım Acer olanı alacağım hem para yetiyor hemde aynı özellik.
Arkadaşlar sizce XG2401'i VX2458 yerine tercih etsek nasıl olur? Aradaki tek fark sanırım Biri VA diğeri TN panel. TN ve VA panel kullandım fakat aradaki farkı anlayamadığım için benim için pek bir önemi yok. XG2401 daha mantıklı sanki..
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı