1200 TL Monitör Tavsiyesi

Salihas

Hectopat
Şimdi benim bir Packerd bell easynote TS11Hr dizüstüm bir de PS4 Pro var. PC'de LOL oynuyorum ve internette geziyorum, PS4 Pro'da da elimde ne oyun varsa onu oynuyorum. İlk başta Samsung 32 75 h 4MS monitörde karar kılmıştım sonra piksel sayma durumunu öğrendim, vazgeçtim. Şimdi kafam karışık. 24 inç mi, 27 inç mi almalıyım? Tavsiye verebilecek var mı? 1200 lira bütçem var. Belki biraz esnetebilirim. Marka da AOC LG Samsung ViewSonic dışında pek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Viewsonic in en çok satan modeli diye biliyorum. Taş gibi monitör ben daha sorun çıkardığını görmedim. İtopyada sürekli indirime giriyor. Yakalarsanız daha uyguna alabilirsiniz.

Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Quantum Dot FreeSync Curved Gaming Monitör | ITOPYA -Aralıklarla indirime giriyor. Fiyatı 1500 TL’ye kadar düşüyor. Yakalarsanız kaçırmayın derim.

AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA -Bu da özellikleri bakımından F/P ürünü. Ancak ölü piksel gibi sorunlar çıkabiliyormuş. Bu monitörle ilgili forumda konular var bakabilirsiniz. Bana kalırsanız tek eksiği parlaklığının biraz düşük kalmış olması. Ancak fiyatına bakıldığında göz ardı edilebilir.

AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör Yanında SteelSeries Rival 300S Siyah RGB Optik Gaming Mouse Hediyeli | ITOPYA - Bu da güzel ancak parlaklığı üstteki ile aynı. Ayrıca bunun yanında mouse da hediye ediliyor.

Aslında MSI önermek isterdim ancak bütçeyi çok aşıyor. Bu 3 monitörün arasından Samsung tavsiyemdir. Tabii kağıt üzerindeki özelliklere dayanarak :) Tek tek alıp test etmedim sonuçta.

Bu arada sorunuza da cevap vereyim. Genelde 1080p’de 24” üzeri pek tavsiye edilmez. Eğer çok yakından bakmayacaksanız belki 27” olabilir ancak asla 32’lere çıkmayın.

arkadaşlar teşekkür ederim bende konu paylasilmadidiye bakmıyordum

Viewsonic in en çok satan modeli diye biliyorum. Taş gibi monitör ben daha sorun çıkardığını görmedim. İtopyada sürekli indirime giriyor. Yakalarsanız daha uyguna alabilirsiniz.

buna baktım tn panel olsun istemiyorum sonuçta e sporcu değilim
Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Quantum Dot FreeSync Curved Gaming Monitör | ITOPYA -Aralıklarla indirime giriyor. Fiyatı 1500 TL’ye kadar düşüyor. Yakalarsanız kaçırmayın derim.

AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA -Bu da özellikleri bakımından F/P ürünü. Ancak ölü piksel gibi sorunlar çıkabiliyormuş. Bu monitörle ilgili forumda konular var bakabilirsiniz. Bana kalırsanız tek eksiği parlaklığının biraz düşük kalmış olması. Ancak fiyatına bakıldığında göz ardı edilebilir.

AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör Yanında SteelSeries Rival 300S Siyah RGB Optik Gaming Mouse Hediyeli | ITOPYA - Bu da güzel ancak parlaklığı üstteki ile aynı. Ayrıca bunun yanında mouse da hediye ediliyor.

Aslında MSI önermek isterdim ancak bütçeyi çok aşıyor. Bu 3 monitörün arasından Samsung tavsiyemdir. Tabii kağıt üzerindeki özelliklere dayanarak :) Tek tek alıp test etmedim sonuçta.

Bu arada sorunuza da cevap vereyim. Genelde 1080p’de 24” üzeri pek tavsiye edilmez. Eğer çok yakından bakmayacaksanız belki 27” olabilir ancak asla 32’lere çıkmayın.
teşekkürler detaylı anlatmışsın fiyatı 1500 çekemem çok olur 2. monitörde karar kılmıştım zaten bu mesajlara bakmadan önce 3. monitör için ise zaten mouse um var mouse u ne yapicam son bilgi tam aradığım bilgiydi çok teşekkür ederim
Aoc 24'' fullhd 144hz 1ms IPS bir monitör. Fiyatı 1.350,00 TL.
Alırken çok araştırmıştm, kendim kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.

ben de bunu alıcam büyük ihtimalle zaten teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı