1200 TL oyun ve müzik için kulaklık önerisi

DntX

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
76
Arctis 3 kullanıyorum. 900-1200 TL civarında bir kulaklık arıyorum oyun için; ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan, rahat olan bir kulaklık arıyorum. Wireless istiyordum ancak bu özelliklerde Wireless bulamam herhalde.

Aklımdaki kulaklıklar:
  • BlackShark V2
  • Cloud Alpha S
  • G PRO X (konforu konusunda endişeliyim)
  • Arctis 7
(Anakartım TUF B450M-Plus)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon ve ses kalitesi oyuncu kulaklığı için ideal. Arctis 3 kullandığınız için kablosuz olduğu hayal edin. Bu bile almak için bir neden.
Benim de alasım var acayipte bir yanım kredi kartı ödemekle uğraşamazsın diyor diyer yanım dolar aldı başını gidiyor kaçırma diyor :)
Mikrofon kalitesi konusunda diğerlerinden geride wireless olduğu için galiba ama onun dışında ses kalitesi vs. diğerlerine göre nasıldır?
Bu arada Razer V2 mic net ama çok az alıyor sesi İncelemem ve Dc de bir oyun grubunda arkadaşımın sesini dinlememe göre önermem.
G Pro x ise asla ve asla almayın, önermiyorum. Alırsanız cebinize ve kendinize ihanet edersiniz. İncelemem mevcut. Aralarında alırsam Mic çok önemli değilse Razer V2 olur Konfor ve rahatlık açısından da Arctis 7 olur.
 
BlackShark V2 kullanıyorum, direkt al geç. Oyun ve müzikteki ses performansları inanılmaz iyi. Ses seviyesi, kulaktaki hassasiyatı vesaire 10 üzerinden 11 alacak bir ürün olduğunu söyleyebilirim.
 
Ses kalitesi vs. nasıl? Max. ses az diye okumuştum.
Aslında G Pro X modeline daha yakındım ama konfor konusunda endişeliyim, kafayı çok sıktığını söyleyenler var.
Ben de G Pro X modeline daha yakındım konforu kötü olduğu için onu almayıp Alpha S aldım.
Ses kalitesi ise önceden Arctis 5 kullanmıştım ondan çok çok daha kaliteli kullandığım Void elite ile çok yakın ama ses kasma konusunda Alpha S daha iyi Void elite ise bass konusunda daha iyi.
Max sesi ise bence fazlasıyla yeterli ben %50-70 arasında kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.
 

Geri
Yukarı