1200 TL red switch klavye önerisi

Hayır yanlış anladınız. 200K'ya zaten düzgün BMW veya Audi bulunmaz. Mesela M3 var Audi A4 var. Tata ındigo var. Hepsi aynı fiyatta. Ne alırdınız?

Hocam ben anladım sizi. Aynı paraya bu da var ve çok daha iyi diyorsunuz.

Hayır yanlış anladınız. 200K'ya zaten düzgün BMW veya Audi bulunmaz. Mesela M3 var Audi A4 var. Tata ındigo var. Hepsi aynı fiyatta. Ne alırdınız?

Çünkü bu bütçede dierya DK61e var. Gateron optik Switch. Hotswap var. PBT keycaps var.
Kemove K68 var. Gateron Pro Switch. Hotswap mevcut. PBT olması lazımdı. Olmasa bile BT ve 2.4GHz var.
Ayrıca Gamepower var. Switch'i belli değil ama Outemu veya daha düşük. Abs keycaps. Hotswap yok. BT veya 2.4GHz yok.

Ha ben klavyemden memnunum gerek sesi olsun gerek modları gerek kalitesi bence yeterli.

Hocam ben anladım sizi. Aynı paraya bu da var ve çok daha iyi diyorsunuz.
Aynen. Sonradan bir şey daha yazdım okursanız daha iyi anlarsınız. Yani bütçesinde iyi bir klavye olmasa ve Gamepower olsa sadece mecbur önereceğiz ama daha iyileri ve düzgünleri varken kötü oluyor. Ayrıca Gamepower denince insanın aklına düşük profil bir marka geliyor.

Ha ben klavyemden memnunum gerek sesi olsun gerek modları gerek kalitesi bence yeterli.
Herkesin tercihi farklı. Mesela ben klavyemin hot-swap olmasını isterim çünkü switch bozulduğunda yenisini takabilirim veya sıkıldığımda yeni klavye parası yerine sesini beğendiğim switch alırım. PBT keycaps olduğu için kaliteli tuşlara dokunurum. Yağlanma yapmaz. 3 mod olduğu için kablosuz kullanırım. İnşallah sizin ürününüz bozulmaz. Gözünüz gibi bakın.

Aynen. Sonradan bir şey daha yazdım okursanız daha iyi anlarsınız. Yani bütçesinde iyi bir klavye olmasa ve Gamepower olsa sadece mecbur önereceğiz ama daha iyileri ve düzgünleri varken kötü oluyor. Ayrıca Gamepower denince insanın aklına düşük profil bir marka geliyor.

Herkesin tercihi farklı. Mesela ben klavyemin hot-swap olmasını isterim çünkü Switch bozulduğunda yenisini takabilirim veya sıkıldığımda yeni klavye parası yerine sesini beğendiğim Switch alırım. PBT keycaps olduğu için kaliteli tuşlara dokunurum. Yağlanma yapmaz. 3 mod olduğu için kablosuz kullanırım. İnşallah sizin ürününüz bozulmaz. Gözünüz gibi bakın.

Sağ olun hocam inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Nazik ve güzel cevaplar verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Hocam bende BW KB3 aldım nasıl kullanıyor musunuz? Gamepower konusunda ise tabii ki bozulmayanlar oluyor. Kronik değil ama çoğunluğu bozuluyor diyelim. Uzun vadeli ürünler değil. Malzeme kalitesi v.s olsun kötü oluyor. Kendiniz de diyorsunuz bir daha almam diye.

Bu ürün konusunda katılıyorum size. Logitech'in kendi switchleri de kötüydü. Önermiyoruz mesela. Ama birisi gözü kapalı Gamepower, Rampage alamaz. Alsa bile destek yok. Ben Aliexpress'den K835 aldım. Düşürdüm ve bir tarafı ezildi. (göğüs mesafesinden mermere düştü yani normal) adamlar yenisini gönderdi mesela. Başkasından göremeyiz bunu.
Hocam tabiki de birdaha almam ama her ürün sorunlu değil maksadım gamepower övmek, önermek veya yüceltmek değil sadece bu durumu açığa kavuşturmak istedim. Eskiden alınırdı çünkü fp idi ama şuan piyasa çok değişti çok daha iyi markalar çıktı ve rekabet arttı. Biliyorsunuz ki rekabet her zaman tüketici için iyidir o yüzden atıyorum royal kludge varken bu bütçeye gidip de herhangi bir gamepowerı almam. Ama bunden 5yıl önce böyle markalar yoktu. Uzun lafın kısası her gamepower veya baska bir markanın ürünü %100 sorunlu diye birşey yok.

@bonz Hocam kb b3 ü birlikte sipariş ettik ya 🤣

Hocam tabiki de birdaha almam ama her ürün sorunlu değil maksadım gamepower övmek, önermek veya yüceltmek değil sadece bu durumu açığa kavuşturmak istedim. Eskiden alınırdı çünkü fp idi ama şuan piyasa çok değişti çok daha iyi markalar çıktı ve rekabet arttı. Biliyorsunuz ki rekabet her zaman tüketici için iyidir o yüzden atıyorum royal kludge varken bu bütçeye gidip de herhangi bir gamepowerı almam. Ama bunden 5yıl önce böyle markalar yoktu. Uzun lafın kısası her gamepower veya baska bir markanın ürünü %100 sorunlu diye birşey yok.
Evet haklısın. Bundan 2-3 sene öncesine kadar böyle Amazondan klavye almıyorduk.

@serhatcandev Hocam kb b3 ü birlikte sipariş ettik ya 🤣
:D Fark etmedim hocam xd

Evet haklısın. Bundan 2-3 sene öncesine kadar böyle Amazondan klavye almıyorduk.

:D Fark etmedim hocam xd
Ama rampagenin bir ürünün çok hakkı yendi bence. O da rampage sector. Zamanında(2,3 yıl önce belki daha fazla). PMW 3389 sensör kullanıyordu ve yazılım desteği de vardı ama gel gör ki kullanan, tavsiye eden yoktu o bütçedeki mouselerda 3325 gibi şeyler varken çok iyiydi.

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor.

Ama rampagenin bir ürünün çok hakkı yendi bence. O da rampage sector. Zamanında(2,3 yıl önce belki daha fazla). PMW 3389 sensör kullanıyordu ve yazılım desteği de vardı ama gel gör ki kullanan, tavsiye eden yoktu o bütçedeki mouselerda 3325 gibi şeyler varken çok iyiydi.

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor.
Hocam şöyle bir şey de var. 6 ay 1 yıl sonra bozulacaksa alınmaz. Malzeme kalitesi kötüdür. Mesela Zowie 3360 kullanıyor. Ama öneriliyor çünkü sağlam marka.

Hocam şöyle bir şey de var. 6 ay 1 yıl sonra bozulacaksa alınmaz. Malzeme kalitesi kötüdür. Mesela Zowie 3360 kullanıyor. Ama öneriliyor çünkü sağlam marka.
Açıkçası ben sırf sensörü için bile almıştım çünkü en iyisiydi. Uzun zaman boyunca kullandım sonra da Razer Deathadder V2 PRO aldığım için ablama verdim mouseyi.
Bir de o zamanlar 2 3 yıla kadar önce zowie gibi markalar önerilmiyor/bilinmiyordu forumlarda. Ki o zamanlarda premium markalar bile 3330 gibi şeyler koyuyordu diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı