1200 TL Sistem Tavsiyesi

cesurokcu

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bunun için şu an kullandığım AMD Radeon HD 6570 ekran kartı ve 350 watt güç kaynağı var. Bunları kullanarak sadece işlemci, RAM, anakart mı almalıyım ? Yoksa sıfırdan APU mu almalıyım ?

Not: Bütcem 1200 TL.

Elindeki HD 6570'i satıp x4 860k + Gtx 750 Ti'lı bir sistem toplanabilir. Veya 1200TL'ye ekran kartsız bir sistem toplayıp bir süre HD 6570 ile idare edip sonradan yeni bir ekran kartı alabilirsiniz.

Teşekkürler :):):)
Yani diyosunki ''O elindekileri boş ver sen yeni bilgisayar topla''.
Elbette :) Ha dersin daha iyi ekran kartı istiyorum başka bir sistem toplayabilirim :)

ANAKART:
MSI H81M-P33 Intel Destekli Anakart
RAM:
Kingston HX316C10FR/8 PC Ram
SABİT DİSK:
Western Digital WD5000AAKX Dahili Hard Disk
KASA:
Aerocool ATX V2X 500W Kasa
İŞLEMCİ:
Intel G3258 Intel İşlemci
EKRAN KARTI:
300-350 TL arası seçebilirsiniz :)
Evet, böyle bir sistem toplanabilir fakat benim önerim şu an APU'ya gidip sadece APU ve harici ekran kartınla idare etmen. Anakart ve işlemcin iyi olur böylelikle ve ileride 1yıl gibi bir süre sonra ekran kartın belki bir 1200tl'lik R9 380 gibi bir seçenek olabilir. :)

Hocam Alacağım bu sistemin bana 4 sene yetmesi lazım, yani apu alsam sonra buna 2 sene sonra iyi bir ekran kartı alsam daha iyi olur gibi. Ayrıca elimde 500 gblık bir sata diskim var

Hd6570 gibi bir kartı satmaya ne gerek var. Artan parayada kaliteli klavye mause alırsın.

Dosya Ekleri

• technopa.png
    technopa.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 316
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı