WiDuhra
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar GTA 5'i 30-40 FPS civarında oynatabilecek bi kasa toplamak istiyorum. Bütcem çok az; 1000-1200₺ civarı. Yani toplayabileceğiniz en ucuz kasayı istiyorum. Bide şu an kullandığım kasayı satmaya kalksam ne kadar eder? (Kasanın ne kadar edeceğini bilmiyorum; Örnek: 100₺ ediyorsa bütceye ekleyip ona göre bi sistem toplayabilirsiniz.)
Özellikler:
•RAM'in biri 1033MHz Kingston hyperx DDR2
Diğeri 800MHz DDR2.
•Ekran kartı 512'lik, DVD-RAM'la 500GB'lık HDD'de var.
(Baya eski bi sistem olduğu için aklımda kalanlar bunlar)
Technopat'ın 1500TL'lik sistem toplama videosunu önermeyin, sizin yanıtlarınızı merak ediyorum, bu fiyata istenilen FPS'i alamazsın derseniz; bütcede bi miktar yükselmelere gitmek zorunda kalacağım fakat fazla para harcamak istemiyorum çünkü ortalama 3 ay sonra üniversite için MSI GE62 APACHe leptop alacağım veya daha üst bi model alırım? Ancak evdeki bilgisayardan sıkıldım artık ve bu 3 aylık süre zarfında bu bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim, güzel bi sistem toplayabilirsek GTA 5 test videosu çekicem. Steam'da indirilmeye hazır bi şekilde bekliyor
Özellikler:
•RAM'in biri 1033MHz Kingston hyperx DDR2
Diğeri 800MHz DDR2.
•Ekran kartı 512'lik, DVD-RAM'la 500GB'lık HDD'de var.
(Baya eski bi sistem olduğu için aklımda kalanlar bunlar)
Technopat'ın 1500TL'lik sistem toplama videosunu önermeyin, sizin yanıtlarınızı merak ediyorum, bu fiyata istenilen FPS'i alamazsın derseniz; bütcede bi miktar yükselmelere gitmek zorunda kalacağım fakat fazla para harcamak istemiyorum çünkü ortalama 3 ay sonra üniversite için MSI GE62 APACHe leptop alacağım veya daha üst bi model alırım? Ancak evdeki bilgisayardan sıkıldım artık ve bu 3 aylık süre zarfında bu bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim, güzel bi sistem toplayabilirsek GTA 5 test videosu çekicem. Steam'da indirilmeye hazır bi şekilde bekliyor
Son düzenleyen: Moderatör: