En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.325,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben üstün kalitede bir SSD olduğunu söylemedim. Kalitesini Samsung'la tartışmıyoruz. Bir SSD olarak iş görür mü görür. Bence bu yeterli. Bu fiyata 1 TB nvem 2 çok iyi bir fiyat bence. Ben daha da düşüğe almıştım.
Evet daha hızlıdır.Hatta çok hızlıdır.Bende alacaktım. Normalde NVMe hızlı. Bu kadar hızlıya ihtiyacım yok diye düşündüm. 1000 TL fazla para vermek istemediğim için almadım.
Evet daha hızlıdır.Hatta çok hızlıdır.Bende alacaktım. Normalde NVMe hızlı. Bu kadar hızlıya ihtiyacım yok diye düşündüm. 1000 TL fazla para vermek istemediğim için almadım.
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-1T00-G25 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-1T00-G25 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Kendim daha uygun fiyata almıştım. Çok acele değilse bu ürünün indirime girmesini bekle. Ben kullanıyorum memnunum. En son 860 TL'ye kadar inmişti. Ben 970 TL aldım.