1200 TL SSD önerisi

PNY güvenilir bir markamı dün aslında İncehesap cuma indiriminde vardı ama bilmediğim için almadım.
Şimdi baktım PCie 4.0 destekliyormuş slotun biri o ne oluyor?

PNY güvenilir bir markamı dün aslında İncehesap cuma indiriminde vardı ama bilmediğim için almadım.

Şimdi baktım PCI-e 4.0 destekliyormuş slotun biri o ne oluyor?

PNY güvenilir. Arkadaşım kasa aldı.
Oyun oynatmıyor demedim zaten. Şu an kullandığım Turbox SSD de GTA 5 oynatıyor. Önemli olan kalitesi. Saçma bir yorum. Hemde çok saçma.

Ben üstün kalitede bir SSD olduğunu söylemedim. Kalitesini Samsung'la tartışmıyoruz. Bir SSD olarak iş görür mü görür. Bence bu yeterli. Bu fiyata 1 TB nvem 2 çok iyi bir fiyat bence. Ben daha da düşüğe almıştım.

Bu da çok pahalıymış ne avantajı var daha mı hızlı?

Bu da çok pahalıymış ne avantajı var daha mı hızlı?

Evet daha hızlıdır.Hatta çok hızlıdır.Bende alacaktım. Normalde NVMe hızlı. Bu kadar hızlıya ihtiyacım yok diye düşündüm. 1000 TL fazla para vermek istemediğim için almadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video daha iyi bir fikir verebilir.

Teşekkürler

Fiyat bu kadar yüksekken DRAM'i olmayan bir SSD tercih edilmemeli.

Bunu öneririm bu fiyatta rakipsiz ama dikkat edin diğer bir modeli daha var o pek iyi sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…