Ben de almayı düşünüyorum, bu modeli tavsiye eder misiniz ?
Buda güzel duruyor fiyatıda fena değil hemde samsungBen de almayı düşünüyorum, bu modeli tavsiye eder misiniz ?
Ben de almayı düşünüyorum, bu modeli tavsiye eder misiniz?
Hocam tam olarak dram nedir?Önermiyorum çok kırpılmış bir model üstelik DRAM mevcut değil.
Bütçeyi yarısından fazla aşıyorsun ve samsung kalitesi diyorsun? Bizde biliyoruz bütçeyi 800 TL aşmasını.PC4.o destekli NVMe 2 satın alman gerekicek.
![]()
Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM gibi, yüksek hızlı çalışan bir bellek. Önbellek görevi görür, önbelleğe alınan dosyalar daha hızlı okunup yazılır. Ayrıca DRAM bulunduran SSD'lerde NAND yongalar daha az yorulur, dolayısıyla SSD'nin ömrü artar, performansı kolay kolay düşmez.
Hocam tam olarak DRAM nedir?
Bütçeyi yarısından fazla aşıyorsun ve Samsung kalitesi diyorsun? Bizde biliyoruz bütçeyi 800 TL aşmasını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.