1200 TL'ye anakart, İşlemci ve RAM önerisi

MacaBeyi

Kilopat
Daha fazla  
Kendime anakart işlemci ve RAM almayı düşünüyorum, aklımda R5 2600 işlemci 1200 liraya bir sitede gördüm onu alacağım fakat sorunum anakart ve RAM, B450 bir anakart alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim, almışken de bir sefer alıyorum ama 60'den fazla verilmez gibime geliyor,rgb vs. önemli değil benim için performans daha öncelikli, 600W PSU'm var ve R7 250 2 GB Ekran kartım bulunmakta.
Önerebileceğiniz anakart ve RAM (mümkünse 3000 MHz veya üstü :)) tavsiyesi var mı ?
Farklı bir işlemci düşünen varsa yazabilir aynı fiyata veya daha uygun fiyatına, çok teşekkür ediyorum :)

Not: Msi B450m Pro-M2 Am4 Amd Ryzen Anakart - Vatan Bilgisayar
Bu anakart nasıldır sizce? Daha iyisi daha uygun fiyata bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM dediğinizi aldım, anakart aynısını almaya karar verdim fakat Vatan'da stok kalmamış,başka bir siteden 625 liraya değer mi diye düşünüyorum?
Siz ne dersiniz?
Ayrıca R5 2600 siparişini de vererek en kısa zamanda elime ulaşmasını sağlayacağım, bu anakarta BIOS güncellemesi gerekiyor mu aldığımızda?
Düzeltme ; Gigabyte B450 Aorus M AM4 mATX AMD Soket AM4 (Ryzen) B450 AORUS M Anakart - Nanokatalog bu nasıl bir anakart sizce? Aralarındaki fark nedir :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı