1200 TL'ye Dizüstü Tavsiyesi

Hasan Ozdogan

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2014
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

1200TL'ye fiyatının en iyisi olarak dizüstü tavsiyesi yapabilir misiniz? Kullanım şekli ödev yapımı ve birkaç oyun kurulacak. 1200 TL'yi geçmemesi gerekiyor. Teşekkürler.
 
Kardeşim oyun oynamak istiyorsan ekran kartınının 32 bit olmamasına dikkat et.Ben 1100 liraya Grundig laptop aldım pes 13 ü bile ekran kartım 32 bit olduğu için açmıyor .

Sana Tavsiyem sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Bu devirde 32 Bit ekran kartı mı kaldı? En az 128 Bit alınmalı. Tabii ki belleğine ve GPU gücüne göre değişir ama Bit'e baktığımız zaman en az 128 Bit olmalı.
 
32 bit ekran kartı mı günümüzde? İşletim sisteminiz 32 bit diye ekran kartınız da 32 bit olmaz.

Alınabilecek en iyi ürün tercihi şudur:
Yalnız içindeki R5 M230 çok çok üst bir kart değildir. Orta halli bir karttır. Yani oyunları açar ama ancak Low ile akıcı bir şekilde açar. Belki Medium'a kadar çıkabilir ama oda oyundan oyuna göre değişir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı