1200 TL'ye grafik tablet önerisi

ATRO

Hectopat
Merhaba YKS senemde kullanmak için(PDF üzerinden ders soru çözme ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum) uygun fiyatlı grafik tablet arıyorum.
veikk vk640 tableti gözüme kestirmiştim ki gaomon ve XP-Pen gibi markalar varken.
Veikk alınmaz gibi yorumlar gördüm. Maksimum 1200 lira bandında önerebileceğiniz grafik tablet var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Bence kesinlikle XP pen G430s. 1 ay önce 1100 TL'ye falan almıştım. Ben osu oynamak için kullanıyorum ama normal çizimler içinde çok hoş oluyor. Birazcık küçük kalsada tabletin areasını ayarlayarak halledebilirsin. Kalemi falan pilsiz bastırma hassasiyeti var. Öneririm.

Ben alacağım tableti iyice araştırmıştım. İyi olduğunu söylemiş çoğu kişi satın aldığım tablette iyi çıktı. Saçma sapan tabletlerde kalem ya çok ağır oluyor, çizim yaparken istediğin yeri çizemiyorsun falanca filanca.

4-5k harcamanıza gerek yok, Gaomon S620 düşünebilirsiniz.
Bu arada bilgisayar için düşünüyorsunuz değil mi? Evde çalışmıyorsanız dışarıda kullanmak zor olabilir.

Yurt dışı olması herhangi bir sorun yaratmaz değil mi hocam fiyatı 1knın altında kalıyor zaten. Bir de Amazon dışındaki satıcıda uçuk bir fiyata satılıyor Amazon'daki satıcı güvenilir midir?

Bence kesinlikle XP pen G430s. 1 ay önce 1100 TL'ye falan almıştım. Ben osu oynamak için kullanıyorum ama normal çizimler içinde çok hoş oluyor. Birazcık küçük kalsada tabletin areasını ayarlayarak halledebilirsin. Kalemi falan pilsiz bastırma hassasiyeti var. Öneririm.

Bu da fena değilmiş diğerlerine göre daha ufak sadece. Gecikme süresi nasıl hocam memnun musunuz? Gaomon S620 Veikk VK640 ve bunun arasından hangisi alınır sizce?

Son düzenleme:
Gecikme süresi gerçekten çok iyi fiyatına göre. Ben bayağı bakmıştım internetten. Gaomon S620'yi falan bilmiyorumda genelde bilindik markalardan almak daha iyi diyorlar. Dediğim gibi saçma sapan nedenlerden dolayı tableti bazen kullanmak eziyet gibi oluyor. O yüzden düzgün bir şey almak önemli. Yine de sen bilirsin benim için XP pen G430s çok kullanışlı bir tablet.

Yurt dışı olması herhangi bir sorun yaratmaz değil mi hocam fiyatı 1knın altında kalıyor zaten. Bir de Amazon dışındaki satıcıda uçuk bir fiyata satılıyor Amazon'daki satıcı güvenilir midir?

Bu da fena değilmiş diğerlerine göre daha ufak sadece. Gecikme süresi nasıl hocam memnun musunuz? Gaomon S620 Veikk VK640 ve bunun arasından hangisi alınır sizce?
Yurt dışı işlerini pek bilmiyorum yalan olmasın.

Gecikme süresi gerçekten çok iyi fiyatına göre. Ben bayağı bakmıştım internetten. Gaomon S620'yi falan bilmiyorumda genelde bilindik markalardan almak daha iyi diyorlar. Dediğim gibi saçma sapan nedenlerden dolayı tableti bazen kullanmak eziyet gibi oluyor. O yüzden düzgün bir şey almak önemli. Yine de sen bilirsin benim için XP pen G430s çok kullanışlı bir tablet.

Yurt dışı işlerini pek bilmiyorum yalan olmasın.

Teşekkürler hocam sizin dediğiniz tableti de değerlendireceğim.

Driverıda şu şekil.
1733427128297.png

Gaomon S620 alın. Sizin için yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı