1200 TL'ye kadar kronik sorunu olmayan mouse önerisi

Bütçe
1200 tl

Tipircikk

Centipat
1200 TL'ye kadar güzel Hz'si aşırı düsük olmayan, güzel marka önerisi yaparsanız sevinirim. Razer, Logitech gibi markalar olabilir. Kablosuz olursa daha avantajlı olur ama kronik sorunu olmayan mouse önerirseniz çok teşekkür ederim.

Wraith garanti konusunda daha iyi ancak burda 100 TL daha uygun:

Wraith garanti konusunda daha iyi ancak burda 100 TL daha uygun:

Hocam şimdi aile tarafında bu sitelere belki güven olmayabilir bildiğimiz e-ticaret sitelerinde var mı bu mouseler? Ben Trendyol tarafında bulamadım.

Hocam şimdi aile tarafında bu sitelere belki güven olmayabilir bildiğimiz e-ticaret sitelerinde var mı bu mouseler? Ben Trendyol tarafında bulamadım.

Maalesef yok. Siteler guvenilir hocam. Ailenizede aciklardaniz sorun etmezler bence. Sadece iade edemezsiniz keyfi sekilde. Tabii urun sorunlu gelirse kosulsuz iade aliyorlar. Urunler yurtdisindan geldikleri icin iade konusunda katılar biraz.

Maalesef yok. Siteler guvenilir hocam. Ailenizede aciklardaniz sorun etmezler bence. Sadece iade edemezsiniz keyfi sekilde. Tabii urun sorunlu gelirse kosulsuz iade aliyorlar. Urunler yurtdisindan geldikleri icin iade konusunda katılar biraz.
Hocam bu R1 SE+ modelinin HZ'si kaç 125-2000 yazıyor fakat dongle lazım diyor farklı bir yerde 1000 yazıyor. Dongle olmadan ne kadar kullanabilirim dongle yanında geliyor mu ürünlerin yanında?

Hocam bu R1 SE+ modelinin HZ'si kaç 125-2000 yazıyor fakat dongle lazım diyor farklı bir yerde 1000 yazıyor. Dongle olmadan ne kadar kullanabilirim dongle yanında geliyor mu ürünlerin yanında?

1K Hz 2.4 dongle ile geliyor. 2000 Hz'yi ayri satilan dongle ile veriyor ancak gereksiz. 125 Hz ise bluetooth ile verdigi deger.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı