1200 TL'ye Klavye, Mouse ve Kulaklık Önerisi

Açıkçası SteelSeries çok ürün kullandım ve memmundum. Ama değişiklik istiyorum. Klavye HyperX FPS düşündüm ben de ama kulaklık konusunda kararsızım. HyperX ve Arctis 3 arasında gidip geliyorum. Fare olaraksa muhtemelen tercihim SteelSeries tarafında olacak çünkü aşırı beğeniyorum. Kulaklık konusunda yardımcı olur musunuz?

Arctis 3, Cloud Silver'dan daha güncel ve daha iyi bir model. Arctis 3'te var iken Cloud Silver'da 7.1 yok.
Ayrıca Arctis 3 cidden çok rahat bir kulaklık.
Her kulaklıkla rahat edemiyorum pek. Arctis serisini çok beğendim bu konuda.

Benin önerim Arctis 3. Ayrıca 2019 Edition linkini attığım.

Arctis 3, Cloud Silver'dan daha güncel ve daha iyi bir model. Arctis 3'te var iken Cloud Silver'da 7.1 yok.
Ayrıca Arctis 3 cidden çok rahat bir kulaklık.
Her kulaklıkla rahat edemiyorum pek. Arctis serisini çok beğendim bu konuda.

Benin önerim Arctis 3. Ayrıca 2019 Edition linkini attığım.

Arctis 3 te sanal 7.1 olması neredeyse hiçbir şey ifade etmiyor. Arctis 3 te yazılımsal sorunlar var ki bu yazılımsal sorunların 2019 versiyonunda düzeltilmemiş.

Sanal 7.1 neredeyse bir şey ifade etmiyor demek. Kaynak göstetir misin? Asılsız, saçma ve yanlış yorumlardan bir başkası. Oyuncu kulaklıklarınında 7.1'lerin hepsi sanal diyebilirim, o kadar yani.
Arctis 3'te yazılımsal bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı