1200 TL'ye Oyun Bilgisayarı

Onur Poyraz

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, ben daha önce sistem toplamadım. Sizden de bilgi alayım dedim.
Ben bir sistem toplayacağım fakat ucuz bir sistem olsun diyorum, 1200 TL'lik. Sonra yavaş yavaş canavar gibi bilgisayar yapma ihtimalim nedir ?
Nasıl yapabilirim?

Yani örneğin aldığım PC bir zaman sonra ekran kartı değiştireceğim, baya iyi ekran kartı alacağım. Sonra RAM ekleyeceğim. İşlemci değiştireceğim gibi. Bu mümkün müdür?

Ya da Technopat'ın topladığı uygun sistem var, G3258 sistemi. Onu toplayıp da mı geliştirsem?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G3258 sistemi alabilirsin. Sonradan işlemci, RAM ve ekran kartı yükseltmesi yapabilirsin.
 
Önce anakart, işlemci gibi zor değişen şeylerin iyisinden almalısın eğer sonradan upgrade yapacaksan. Çünkü bunlar zor değişir. Sonra ekran kartı, RAM değişimi yaparsınız. Ama işlemci ve anakartı orta seviye almanız yararınıza olacaktır. Eğer 1 yıl sonra ekran kartı alacak iseniz hiç ekran kartına şimdi gerek yok.
 
@Asım Demir bütçemi 1500 TL'ye çıkarttım fakat şimdilik yani planım anakart işlemciyi iyi alacağım sonradan ekran kartı, RAM takviyesi yapacağım. Harddisk var, monitör de gerekli, yardımcı olur musun veya örnek alınabilecek ürünleri atar mısın ?

Beyler bir bilgi daha vereyim, benim şu an yazdığım laptop yani ben biraz daha bunla idare edebilirim ekran kartı olmasa da olur yeni bilgisayarda zaten yeni bilgisayar ekran kartını vs. alınca yeni bilgisayara geçip laptopu kardeşime vereceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı