1200 TL'ye palm tutuş için kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1200
Hocalarım siz önerir misiniz bu ürünü?
Razer modeline göre biraz daha küçük, onun dışında her tutuş şekline uygun bir yapısı var. Biraz rahatlık meselesi var bir de. Razer daha ergo olduğu için daha rahat edeceğinizi düşünüyorum. Şu an ne kullanıyorsun ayrıca?

2 3mm daha küçük VGN modelinden. Kullandığınız model de rahat ediyorsanız, VGN modelinde de rahat edersiniz gibi. Lenovo daha çok Razer modeline benziyor. Razer modelinin yanları daha ince.

2 3mm daha küçük VGN modelinden. Kullandığınız model de rahat ediyorsanız, VGN modelinde de rahat edersiniz gibi. Lenovo daha çok Razer modeline benziyor. Razer modelinin yanları daha ince.

Almışken de markalı bir şey almak istiyorum, galiba M.23benzeri gibi bir model, malzeme kalitesinden korkuyorum.

Almışken de markalı bir şey almak istiyorum, galiba M.23benzeri gibi bir model, malzeme kalitesinden korkuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şuna bakabilirsiniz. Belki sizi tatmin edebilir. Her şeyinden bahsediyor.

Hocam çok kişi kullanmayınca da kronik sorun hakkında bilgi olmuyor.

Hocam çok kişi kullanmayınca da kronik sorun hakkında bilgi olmuyor.
Orası öyle. Genel olarak ürünlerin çoğu yurt dışından geldiği için pek iade hakkınız olmuyor. Moderatörlerden biri M3 kullanıyordu. Ona sorabilirsiniz. M3 modelinin kullanıcısı biraz daha çok.

Orası öyle. Genel olarak ürünlerin çoğu yurt dışından geldiği için pek iade hakkınız olmuyor. Moderatörlerden biri M3 kullanıyordu. Ona sorabilirsiniz. M3 modelinin kullanıcısı biraz daha çok.

İncehesap'ta DeathAdder V3 Pro Gaming gecesinde kaç TL'ye düşüyor hocam biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…