1200 TL'ye Telefon Önerisi

ahmet arif

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2014
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişimm öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Ben telefon alıcam, bayağı derin bir araştırma içerisindeyim.
Hangisini alacağıma karar veremedim, Meizu MX4 almayı düşünüyorum, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Meizu MX4 alabilirsiniz. Bence o fiyata en iyi telefonlardan birisi. Ayrıca biraz daha bekleyip ASUS Zenfone 2 de alabilirsiniz. Harika bir telefondur. Eğer acelen yoksa Zenfone 2 bekle derim :)
 
Baskıyı durduruun! MX4 tavsiye etmiyorum. Siz gerçekten güncelleme alacağınıza inanıyor musunuz? Diyelim ki telefon hasar gördü, servis bulabilecek misiniz? Marka daha ülkeye yeni girdi, acele etmeyin. G2 ise yaza doğru G4 çıkmasıyla eskimeye başlar ve lollipop'da alacağı son güncelleme (bence). Zenfone 2'nin ise o fiyattan çıkışı bana imkansız gibi geliyor. Z1 seri bir şekilde güncelleme almaya devam edecek. Kamerası ve suya dayanıklılığı cabası. Türkiye'ye en çok değer veren firma...SONY.

Reklam gibi olmuş olabilir ama bence öyle.
 
Kesinlikle tavsiye etmem. Güncelleme vermeyen kullanıcısını sırtından bıçaklayan bir firmadan başkası değil Samsung. Hadi iyi geceler. Z1'i bir düşün.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı