Rampage'in tek alınabilir modeli Fury Z.Merhaba, 1200 TL'ye Wireless mouse arıyorum. Bir tane buldum Rampage Fury Z Wireless nasıldır? Bütçeye daha uygun iyi Wireless mouse var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, 1200 TL'ye Wireless mouse arıyorum. Bir tane buldum Rampage Fury Z Wireless nasıldır? Bütçeye daha uygun iyi Wireless mouse var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, 1200 TL'ye Wireless mouse arıyorum. Bir tane buldum Rampage Fury Z Wireless nasıldır? Bütçeye daha uygun iyi Wireless mouse var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Rampage'in tek alınabilir modeli Fury Z.
Tercih edilebilir.
Logitech G305 Lighspeed Sensörü: Hero 12K 400IPSSizce Logitech G305 Lightspeed Nasıldır ?
Logitech G305 Lighspeed Sensörü: Hero 12K 400IPS
Benim attığım Orochi V2 Sensörü: Razer 5G 450IPS
Bir de Darmoshark N3 var. Sensörü: PAW 3395 650IPS
![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Marka sizin için daha önemli ise Razer.
Özellik sizin için daha önemli ise Darmoshark.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.