12000-13000TL Sistem Tavsiyesi

Anlatamıyorum galiba. High Power kalitelidir ama bu bütçe için değil. Bu bütçeye Seasonic, EVGA gibi çok daha kaliteli güç kaynakları alınmalı. Ayrıca hala 750 Watt için niye ısrar ediyorsunuz anlamadım. Diğer söylediklerimi anladınız umarım.
Kasa tercih meselesidir. SSD konusunda haklısın evet. Altta aynı fiyata Seasonic ürünü attım ama hala neden daha kaliteli yada daha kalitesiz olduğunu belirtmedin.

Evet, Seasonic olan güzel ama 750 Watt fazla. Ha o verimlilikte sadece 750 varsa tamam. Niye kaliteli mi? Bobinleri, sarım şekli, kapasitörleri, malzeme kalitesi. Bunları @Neurevt daha iyi anlatır. Kasa tercih meselesi ama çok kaliteli kasalar arasında tercih yapılır. Mesela S340 Elite ve Phanteks Enthoo Evolv Atx Tempered Glass gibi. Bu bütçe için dandik Zalman, Dark, çoğu Aerocool, TX vs. kasalar tercih edilmez.

Evet, Seasonic olan güzel ama 750 Watt fazla. Ha o verimlilikte sadece 750 varsa tamam. Niye kaliteli mi? Bobinleri, sarım şekli, kapasitörleri, malzeme kalitesi. Bunları @Neurevt daha iyi anlatır. Kasa tercih meselesi ama çok kaliteli kasalar arasında tercih yapılır. Mesela S340 Elite ve Phanteks Enthoo Evolv Atx Tempered Glass gibi. Bu bütçe için dandik Zalman, Dark, çoğu Aerocool, TX vs. kasalar tercih edilmez.
Zalman ve TX i aynı cümlede kurman gerçekten üzdü...

Tabii Zalman çok daha kaliteli. Sadece örnek vermiştim. Bu bütçeye kullanılmazlar yani.
Markaya değil ürüne bakarım ben. Dediğin markların da vasat ürünleri olduğu gibi benim koyduğum ürünlerin de vasat ürünleri var. Örnek olarak Asus kaliteli bir marka ama RX serisinde pek çok kullanıcı CW sorunları yaşadı. Sadece örnek vermek için yazdım.

Zaten bunu düşündüm. Bakın mesela Dark ve Zalman'ın hiçbir ürünü bu bütçeye alınmaz. Ama Aerocool'un Xpredator 2 ve P7 kasaları alınabilir. Bunları düşünüyoruz, merak etmeyin.
Dark Transformers, Silverstone Primera, Aerocool P7-C1 gibi ürünler tercih edilebilir bence.

Screenshot_20170615-014416.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı