12000-14000 TL arası İtopya'dan sistem toplama

Bütçe
14000
Ankara da bir tek bildiğim yer İtopya o yüzden bizzat mağazasından gidip toplayacağım. Ekipmansız.

Hocam ille İtopya dediginiz için sizin için 2 kombinasyon düzenliyebildim
2 numaralı görselde sistem 15 civarı tuttu çünkü İtopya'da ekran kartı çok pahalıya satıyor işlemciden kısmak zorunda kaldım

3 numaralı görselde ise çok daha güçlü tam alınası bir sistem oldu bu şekilde magazada toplatırsınız ama ekran kartını siz başka yerden sipariş edip sonradan takmalısınız

Ben sizin yerinizde olsam 3 numarayı tercih ederdim

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 3.png
    3.png
    147,7 KB · Görüntüleme: 42
Hocam ille İtopya dediginiz için sizin için 2 kombinasyon düzenliyebildim
2 numaralı görselde sistem 15 civarı tuttu çünkü İtopya'da ekran kartı çok pahalıya satıyor işlemciden kısmak zorunda kaldım

3 numaralı görselde ise çok daha güçlü tam alınası bir sistem oldu bu şekilde magazada toplatırsınız ama ekran kartını siz başka yerden sipariş edip sonradan takmalısınız

Ben sizin yerinizde olsam 3 numarayı tercih ederdim
hocam 2060 mı daha iyi rx 6600 mü

Hocam ille İtopya dediginiz için sizin için 2 kombinasyon düzenliyebildim.
2 numaralı görselde sistem 15 civarı tuttu çünkü İtopya'da ekran kartı çok pahalıya satıyor işlemciden kısmak zorunda kaldım.

3 numaralı görselde ise çok daha güçlü tam alınası bir sistem oldu bu şekilde magazada toplatırsınız ama ekran kartını siz başka yerden sipariş edip sonradan takmalısınız.

Ben sizin yerinizde olsam 3 numarayı tercih ederdim.

Hocam bugün 3. nodaki ekran kartını sipariş ettim, yarın bizzat İtopya'ya gidip işlemci anakart vs. toplayacağım umarım memnun kalırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı