12000 BTU klima önerisi

Paister

Megapat
Merhabalar, 25m2 alana 12000 BTU klima önerilerinizi bekliyorum, bütçem 5500 TL. Aklımda Samsung WindFree modeller var, ne düşünüyorsunuz Samsung hakkında, daha önce kullandınız mı?

Kendi kullandığınız ürün mü? Herhangi bir inceleme bulamadım hakkında. Samsung, LG gibi markalardan ne gibi farkları var?
Klimada mistsubichiden şaşmayın:d

En ucuz modeli 6000 lira, ne yazık ki bütçemi aşıyor. Başka önerebileceğiniz model var mıdır?

Kendi kullandığınız ürün mü? Herhangi bir inceleme bulamadım hakkında. Samsung, LG gibi markalardan ne gibi farkları var?

En ucuz modeli 6000 lira, ne yazık ki bütçemi aşıyor. Başka önerebileceğiniz model var mıdır?

Evet ben arçeliğin eski bir modelini kullanıyorum ama annemlerde en yeni ekolojik inverter var onlarda çok memnun bende bu klimadan memnunum baymak ise yazlık evimizde kullanıyoruz ondanda çok memnunum fiyatı da uygun üstelik.
ama tabiki karar sizin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı