12000 TL 5600X 3060 Ti sistem tavsiyesi

Bütçe
12000
ASRock B550 Phantom Gaming 4 (AM4) (D): Amazon.com.tr (Vergi vs. Amazon.TR tarafından ödeme kısmında yansıtılıyor diye biliyorum. Eğer istemezseniz bütçeyi arttırıp B550-Prime serisine bakabilirsiniz)
High Power Element HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (İleriye dönük olmasından ötürü güzel bir tercih olacağı için koydum)
Toplam: 12.361 TL.
Eğer bütçeniz yetmez ise SSD'yi 500 GB Ultra 3D ile değiştirebilirsiniz.

ASRock B550 Phantom Gaming 4 (AM4) (D): Amazon.com.tr (vergi vs. Amazon.TR tarafından ödeme kısmında yansıtılıyor diye biliyorum. Eğer istemezseniz bütçeyi arttırıp B550-Prime serisine bakabilirsiniz)
High Power Element HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (ileriye dönük olmasından ötürü güzel bir tercih olacağı için koydum)
Toplam: 12.361 TL.
Eğer bütçeniz yetmez ise SSD'yi 500 GB Ultra 3D ile değiştirebilirsiniz.

Hemen hemen istediğim gibi yalnız RAM 3200 olması gerekmiyor mu en az?

Hocam bana sorarsanız en optimum fiyata on numara olmuş sisteminiz. Sadece Inno markasını bilmiyorum, güvenilirliğinden eminseniz eksiği yok gibi şöyle.

İşlemci buldum aslında sinerji de var şu anda.

Ocak ayında 5600 çıkacak deniyor 1000 TL civarı daha ucuz. 5600X çok pahalı.

PSU CM MWE'de olabilir ve RAM'de Crucial Ballistix 3200 MHz CL 16 olabilir Micron'e die çip var OC potansiyeli çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı