Çok teşekkür ederim herkese. Monster Abra A7 serisi de var 1650 ekran kartlı ve i7 işlemcili fakat onlar da 9000 TL. İ5 işlemcili olanları da 8600.en mantıklı seçim tulpar t7 gibi duruyor.500 GB SSD'ye yükselttirebiliyorsanız mükemmel olur.
Çok teşekkür ederim herkese. Monster Abra A7 serisi de var 1650 ekran kartlı ve i7 işlemcili fakat onlar da 9000 TL. İ5 işlemcili olanları da 8600.en mantıklı seçim tulpar t7 gibi duruyor.500 GB SSD'ye yükselttirebiliyorsanız mükemmel olur.
Çok teşekkür ederim herkese. Monster Abra A7 serisi de var 1650 ekran kartlı ve i7 işlemcili fakat onlar da 9000 TL. i5 işlemcili olanları da 8600.en mantıklı seçim Tulpar T7 gibi duruyor.
Video edit falan gibi ışler değil de çizim ve analiz programları kullanacağımEğer render gibi işler yapmayacaksan i7'ye gerek yok.
19 da 2 fan çıkışı var sadece.Ben sadece ekran boy farkı gördüm.
Video edit falan gibi ışler değil de çizim ve analiz programları kullanacağım.
Solidworks, Ansys gibi programlar.Hangi programlar?
SolidWorks, ansys gibi programlar.
O zaman Tulpar T7 modelini alıyorum ben ya. Diğer markalarda aynı özellikteki bilgisayarlar çok daha pahalı beni pişman etmeyecektir.AutoCAD gibi ağır programlarsa i7 al Photoshop gibi daha hafif programlarsa i5.
Hocam GameGaraj mux Swictch'i olduğunu söylüyor. Forumdan arkadaşlar iletişime geçti. GameGaraj geri dönüş yapacaktı.
Hocam şimdi tekrar okudum. Sizce bu ürünü 'alınmaz' yapıyor mu? Ve PcHocası'nın videosunda nasıl bu performansları alıyor? Dual RAM yaparsak azalır mı?Hocam konuyu bende takip ediyordum muxless Switch var denmemiş miydi? Yanlışsam düzeltin lütfen hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.