12000 TL hazır sistem önerisi

550W az değil mi? İşlemcide pek yeterli değil gibi az çok bilgim var.

Hocam, siz galiba Vatan çalışanlarından biri gibi gözüküyorsunuz. İnsanlara lütfen doğru yolu gösterin, kul hakkına girmeyin. Vatanda bütün parçalar normal den daha üstü bir fiyatta satılıyor. Onun harici Game Garaj ve benzeri siteler çok daha iyidir.

Hocam şu anda sana tam olarak yardımcı olacak kişiler bulamazsın. Sabahleyin saat 14:00 gibi konu aç. O zaman daha aktif kişi olacağından daha da yardımcı olurlar.
Aynı konuyu açarsam yetkililer bir sorun çıkarmaz değil mi?

Ayrıca illa da intel almak zorunda mısınız? Daha ucuza AMD'nin benzer performans veren işlemcileri var. Hiç uğraşmayacağım diyorsanız, arkadaşın attığı RTX 3060 ve AMD Ryzen 5 3600'lü sistem güzel, 10K TL'ye iyi fiyat.

Hocam vatan çalışanı falan değilim , ben bir kere arkadaşımla topladım ve gayet normal bir fiyata toplamıştık. Ondan sonra herhangi bir deneyimim olmadı, bende şahsen normal geldiği için önerdim

9. nesil işlemci eskidi hocam artık. Vatan Bilgisayar'dan PC toplamanızı önermiyorum. Eğer 3-4 ay sonra alacaksanız şimdiden araştırma yapmaya başlayın bence. Sadece 1 sisteme bakarak tercih yapmayın. 5-6 sisteme bakın en uygunu hangisiyse onu tercih edin.

Bu yaşıma kadar İntel’den başka işlemci kullanmadım yabancısı değilim. Kısacası bu bir bahane evet İntel olmak zorunda birbirimizi kandırmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…