Toplama ile hiç bir bilgim yok o yüzden hazır sistem demiştim.Hocam hazır sistem almayın, Vatan gibi mağazalara gidin parçaları söyleyelim öyle toplayın. Hazır sistemler çok iç açıcı performans vermiyor, ve kötü parçaya fazla para ödersiniz.
Toplama ile hiçbir bilgim yok o yüzden hazır sistem demiştim.
Hocam toplama olayı şöyle, örneğin gittiniz vatana dediniz ki ben i5 11.nesil işlemci, yanına da GTX1660TI, 8GB ram istiyorum gibisinden anlatıyorsunuz. Siz sadece parçaları söylüyorsunuz onlar hazırlayıp direkt veriyor size.Toplama ile hiç bir bilgim yok o yüzden hazır sistem demiştim.
Bu konuyu boşuna mı açtım şimdi?Toplama almanız daha iyi olur hocam. Forumda iyice konu açın, herkesten yardım alın. Ona göre sistem toplayın.
Hocam zaten vatan bilgisayar sizin için topluyor.Toplama ile hiç bir bilgim yok o yüzden hazır sistem demiştim.
Ben kasaya monte etme konusunda demek istemiştim.Hocam toplama olayı şöyle, örneğin gittiniz vatana dediniz ki ben i5 11.nesil işlemci, yanına da GTX1660TI, 8GB ram istiyorum gibisinden anlatıyorsunuz. Siz sadece parçaları söylüyorsunuz onlar hazırlayıp direkt veriyor size.
Hayır hocam, buradan yardım etmeye devam edebiliriz.Bu konuyu boşuna mı açtım şimdi?![]()
Hayır hocam bu fiyata alacağınız hazır kasanın içindeki kart kasanın kendisi fiyatında olur zaten.Bu konuyu boşuna mı açtım şimdi?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.