12000 TL ile GPU ve CPU önerisi

Peki şu an GTX1650'ye sahibim bunu ileride değiştireceğim ama önce işlemci almak istiyorum değiştirdiğimde üst sınıf bir ekran kartı aldığımda 3060 örneği verilebilir mesela ona eş değer yüksek bir işlemciyi şimdi almak istiyorum ne önerirsiniz bütçe sınırı olmaksızın.

Şu anki anakartınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki anakartınız nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistem var bende. Zamanında almıştım param az iken şimdi elime para geçti değerlendirmek istedim.

Peki şu an GTX1650'ye sahibim bunu ileride değiştireceğim ama önce işlemci almak istiyorum değiştirdiğimde üst sınıf bir ekran kartı aldığımda 3060 örneği verilebilir mesela ona eş değer yüksek bir işlemciyi şimdi almak istiyorum ne önerirsiniz bütçe sınırı olmaksızın.

R5 5600 ve B550 alabilirsiniz RTX 3080'e kadar besleyebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistem var bende zamanında almıştım param az iken şimdi elime para geçti değerlendirmek istedim.

O anakart ile devam etmek mantıksız dediğim ikili çok iyi olur.

Link alabilir miyim?

Bir de daha yüksek işlemciler önerseniz giriş-orta değil de orta-yüksek segment.

R5 5600 orta segment işlemciler arasında.

R5 5600 orta segment işlemciler arasında.

Yine de önerini merak ettim.

Bir de Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri anakart bu değil mi?

Evet anakart bu.
R5 5600'dan sonra fp olarak bu işlemci var ama soğutucuda ister.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı