Bütçeyi yuvarlak hesap yaparsak 1500 lira aşıyor ve bu büyük bir artış. Bu fiyatlara çıkamayabilir ve benim bildiğim kadarıyla ders anlatması için Windows daha rahat olur.
Yeni kasa olduğunu bilmiyordum hocam, ancak şöyle söyleyeyim; Gaming diye geçen bir modele iş için kullanılan bir işlemci konulmuş. Ekran kartının 3050 Ti olduğuna bakmayın, 45 watt. Ayrıca hiçbir marka bu kadar ucuz bir fiyata 3050 Ti vermez. Ben bile zar zor 14K'ya aldım.
Yeni kasa olduğunu bilmiyordum hocam, ancak şöyle söyleyeyim; Gaming diye geçen bir modele iş için kullanılan bir işlemci konulmuş. Ekran kartının 3050 Ti olduğuna bakmayın, 45 watt. Ayrıca hiçbir marka bu kadar ucuz bir fiyata 3050 Ti vermez. Ben bile zar zor 14K'ya aldım.
HP Pavilion 13-BE0004NT 4H0P3EA Ryzen 7 5800U 8 GB 512 GB SSD 13.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu piyasada ve enflasyonda bence ucuz bir fiyat. Normal olması gerekenlere baksak en fazla 8K'ya muhteşem bir sistem dizmemiz lazım. Ancak öyle değil. İşlemcinin ekran kartını beslemesi normal, çünkü 45 watt