12000 TL laptop önerisi

Spanzky

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, adım Yusuf. Daha yeni kayıt oldum eğer yanlış bir şey yapıyorsam affedin. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve bana 10k ile 12K arasinda Gaming laptop lazim. Gaming olmasının sebebi yazılım ve oyun tasarımıyla uğraşıyorum ondan dolayı. Bütçem çok yok maalesef ülke şartları gün geçmiyor ki düzelsin. Fikirlerinizi almak isterim. Teşekkür ederimm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, adım Yusuf. Daha yeni kayıt oldum eğer yanlış bir şey yapıyorsam affedin. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve bana 10k ile 12K arasinda Gaming laptop lazim. Gaming olmasının sebebi yazılım ve oyun tasarımıyla uğraşıyorum ondan dolayı. Bütçem çok yok maalesef ülke şartları gün geçmiyor ki düzelsin. Fikirlerinizi almak isterim. Teşekkür ederimm.
Öncelikle Technopat'a hoşgeldin.
Bu bütçe ile alabileceğiniz en iyi gaming laptop bu, bütçeniz artarsa başka modellerde önerebilirim.

Bu laptopa 8 GB RAM daha ekleyip 16 GB yaparsanız çok daha performanslı olur.

Öncelikle Technopat'a hoşgeldin.
Bu bütçe ile alabileceğiniz en iyi gaming laptop bu, bütçeniz artarsa başka modellerde önerebilirim.
Mesajınız için teşekkür ederimm. Ancak işlemcisi biraz düşük gibi geldi. Yinede fiyatina gore guzel tavsiye. Cok saolun

Hocam teşekkür ederim değerli mesajın için. Ama Ryzen 5 işlemci işimi görebilir mi emin olamadım. Yine de haklisiniz fiyat aralığım çok düşük maalesef. Oluru bu galiba

Bu laptopa 8 GB RAM daha ekleyip 16 GB yaparsanız çok daha performanslı olur.
Tesekkur ederim hocam değerli yorumunuz için. Ancak bu bilgisayarda işlemci yönünden bana sıkıntı çıkartırmı emin olamadım.

Neden düşük geldi? 6 çekirdekli gayet yeterli bir işlemci. Bu fiyat bandında ne yazık ki başka gaming laptop yok.
Evet haklısınız fiyat aralağım düşük malesef ama oyun tasarımıyla uğrastigim icin ekran kartını zora sokarmi diye kararsiz kaldım. Yinede bakılabilir ama sisteme güzel gibi duruyor.

İşlemci yönünden ve ekran kartı yönünden sıkıntı çıkartmaz 8 GB RAM daha alıp eklerseniz bilgisayarınız daha rahat olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı