10000-12000 TL laptop tavsiyesi

Bütçe
11000tl

Deep_White007

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2016
Mesajlar
21
Arkadaşlar merhaba.
Ben bilgisayar mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim ve beni mezun olana kadar götürecek iyi bir bilgisayar arıyorum.
Kesinlikle gaming laptop olmasını istemiyorum. Laptop ile oyun oynamayacağım. Laptop ince, taşınabilir, pil ömrü uzun, ileriki yıllarda kodlama yaparken baş ağrıtmayacak (Nesneye yönelik programlamada bilgisayarın kasmasını, aşırı ısınmasını istemiyorum.) iyi bir laptop arayışındayım. Windows işletim sistemi ile uyumlu çalışacak programlar kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

 
Arkadaşlar merhaba.
Ben bilgisayar mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim ve beni mezun olana kadar götürecek iyi bir bilgisayar arıyorum.
Kesinlikle Gaming laptop olmasını istemiyorum. Laptop ile oyun oynamayacağım. Laptop ince, taşınabilir, pil ömrü uzun, ilerki yıllarda kodlama yaparken baş ağrıtmayacak (nesneye yönelik programlamada bilgisayarın kasmasını, aşırı ısınmasını istemiyorum.) İyi bir laptop arayışındayım. Windows işletim sistemi ile uyumlu çalışacak programlar kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gaming laptop sadece oyunda kullanılmaz her işi yapar eğer render vs alacaksanız Gaming ürün her türlü daha karlı olur Acer Nitro var 10750H 2060 ona bakabilirsiniz Zoom + Google + DC + 1-2 mühendislik programında 4-5 saat aralığında götürüyormuş arkadaşımda var. Kendiside PC mühendisi.
 

Thinkpad güzel duruyor. Tek bir şeyden emin olamadım pili kaç saat gidiyor bir fikriniz var mı ?
Bu fiyatlarda bir laptop alırken macbook pro gibi pilinin uzun süre beni götürmesini istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı