12000 TL monitör dahil Intel tabanlı sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2006 yılında 1500TL'ye monitör içinde kasa toplamıştım.. Hey yavrum hey ne günlere geldik ☹

Çok komik bir sistem. Sakın almayın. Bu bütçeye 1060 ve Powerboost PSU?
Evde ekmek kızartmak yada mısır patlatmak için amd alacaktım ama vazgeçtim hocam
AMD ısınıyor düşünceniz yanlış, çözülmüş bir problemdir kendisi. Bazı modellerde ısınma sorunu vardır fakat her AMD modelinde bu yok.
12 000 dalga geçiyorsunuz herhalde intel???

Boşa para basmissin geçmiş olsun.
Sizin düşünceniz de yanlış. İntel ve AMD çeşitli bütçeler için çeşitli özellikler sunuyor, markayı değil modeli kıyaslamak lazım. Boşa para falan da değil isteyen AMD alır isteyen İntel...

Arkadaş bu şekilde siparişi vermiş.

Onun farkındayım, uyardığınız için teşekkür ederim. Konuyu okuyan bir başkası varsa diye söylemiştim.

İyi bak, "Monitör için ayrı bir bütçe varsa RTX 2060 tercih edebilirsiniz." yazmışım.

İyi bak, "Monitör için ayrı bir bütçe varsa RTX 2060 tercih edebilirsiniz." yazmışım.
İyi baktım, daha çok güldüm. Normal bir bilgisayar için i9 9900K işlemcinin yanına GTX 1060 öneren tek sizsiniz. Daha düşük bütçeli insanların bile almaktan kaçındığı Powerboost markasını da eklemişsiniz daha ne diyeyim.

AMD ısınıyor lafı hala duruyor mu ya? Yıl olmuş 2019 Ryzen işlemcilerin satışı Intel'den fazla. 7 NM 65 W işlemciler çıkarmış bir firmayı geçmişte yaptıkları hatalarla kıyaslayıp ezmek kadar cahillik olamaz.

Hayırlı olsun.

Ee bildiği tek şey işlemci çok iyi olucak oyunda +99999 fps alıcam kafasında olduğu için
@Bora Dere bir sistem toplayacağım içine i9 9900k ekran kartı koymayacağım FPS'im 200 olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…